İstanbul'da Halkalı Gümrüğü'nde sağanak sonrası şoförler ve çalışanlar mahsur kaldı. Bir binanın çatısına çıkarak kurtarılmayı bekleyen vatandaşlar dron ile görüntülendi.
İstanbul'da etkili olan sağanak yağış, şehrin birçok noktasında su baskınlarına neden oldu. Sel sularının vurduğu Halkalı Gümrüğü'nde de araçlar mahsur kaldı. Gümrük işlemleri için gelen şoförler ve çalışanlar da sel suları nedeniyle içeride bulunan bir binaya sığındı. Binanın çatısına çıkarak yardım isteyen vatandaşlar dron ile görüntülendi.
Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler mahsur kalanların bot ile kurtarılması için çalışma başlattı.

Vaiz filenin sultanlarını eleştirdi! Cemaat tepki gösterip camiyi terk etti! Vaiz filenin sultanlarını eleştirdi! Cemaat tepki gösterip camiyi terk etti!

Kan donduran cinayet; Genç adamın başını taşla ezerek öldürdüler Kan donduran cinayet; Genç adamın başını taşla ezerek öldürdüler

Üniversite öğrencisi ölü bulundu! Üniversite öğrencisi ölü bulundu!

Hemşire eşini öldüren kocaya haksız tahrik indirimi Hemşire eşini öldüren kocaya haksız tahrik indirimi

Köyüne ve ailesine korku salan cinayet zanlısı yakalandı Köyüne ve ailesine korku salan cinayet zanlısı yakalandı

Yasak aşk kavgası kanlı bitti: 2 yaralı Yasak aşk kavgası kanlı bitti: 2 yaralı

Hafif ticari otomobil tıra arkadan çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı Hafif ticari otomobil tıra arkadan çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Arızalı kamyon dehşet yarattı! İkisi bebek, biri çocuk 4 kişi öldü! Arızalı kamyon dehşet yarattı! İkisi bebek, biri çocuk 4 kişi öldü!

Editör: Muhammet