İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay ve yönetimi, belediye başkanı Tahsin Erdem'i makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Ziyaret sırasında, İl Başkanı Gülay, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem'e çiçek takdim etti.

Erdoğan Karabük’ü tebrik ederek, diğer il başkanlarını uyardı: Çalışmıyorsunuz, anlatamıyorsunuz! Erdoğan Karabük’ü tebrik ederek, diğer il başkanlarını uyardı: Çalışmıyorsunuz, anlatamıyorsunuz!

Ziyaret esnasında İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gülay yaptığı konuşmada, "31 Mart 2024'te gerçekleşen yerel seçimlerde tüm siyasi partiler gibi İYİ Parti'nin de bir belediye başkan adayı vardı. Ancak şehrimize hizmet anlamında sadece bir başkan seçilecekti. Zonguldak halkının tercihiyle Tahsin Erdem başkanımızı koltuğa layık gördüler." dedi. Gülay, "Bu koltuklar sevdadan önce şehre sevda yeridir. Başkanımıza başarılar diliyorum. İYİ Parti İl Başkanı ve teşkilatları olarak şehrimiz için her hayırlı işte kendisinin yanında olacağız, destekçisi olacağız." diye ekledi ve Tahsin Erdem'e muvaffakiyetler diledi.

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: "31 Mart yerel seçimlerinin ardından yaklaşık üç aylık bir süreçte iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Sadece Cumhuriyet Halk Partisi'nden değil, bütün siyasi partilerden oy aldığımızı düşünen bir belediye başkanı olarak, yaklaşık on bin oy farkıyla seçimi kazandık. Bu gurur verici bir tablo. Aynı zamanda bütün Zonguldak'ın sorunlarını, sorumluluklarını omuzlarımda hissediyorum. Bundan sonra sadece Cumhuriyet Halk Partisi'nin değil, bütün partilerin belediye başkanıyım. Çünkü bütün Zonguldak'ın hizmeti bekleniyor ve biz de bunu yapacağız. Parti ayrımı yapmadan, siyasi ayrım yapmadan Zonguldak'ın sorunlarını çözmeye çalışacağız."

Erdem, "Zonguldak'ın ekonomik yapısı Türkiye'ninkinden farklı değil. Ancak tasarrufa giderek elde ettiğimiz kaynakları yine Zonguldak halkının hizmetine sunacağız. Zonguldak'ın sorunlarını biliyoruz ve bunları çözmek için gayret göstereceğiz. Zonguldaklıların hiçbir kuşkusu olmasın, birikmiş sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Muhabir: Ersen Berk Çelik