AW049566_01

Ahmet Öztürk’e bu hakkı kim veriyor? Ahmet Öztürk’e bu hakkı kim veriyor?

İzmir Haber - İzmir'in Çiğli ve Karşıyaka ilçelerinde 2023 yılının Şubat ve Ağustos aylarında işlenen 2 cinayetin zanlısı, 8 aydır süren takibin ardından Aliağa ilçesinde yakalandı.

12 Şubat tarihinde Çiğli ilçesi Güzeltepe Mahallesi'nde Emine Metin, karnından tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Cinayetin ardından başlatılan soruşturmada, Fikri Akbaş'ın (46) olayın şüphelisi olduğu tespit edildi.

Akbaş'ın, dağlık alanlarda yaşadığı ve izini kaybettirmesi nedeniyle yakalanması zordu. Ancak İzmir polisinin titiz çalışması sonucu, Akbaş'ın Aliağa ilçesi Yenimahalle'de bir inşaatta saklandığı belirlendi.

Kontrolden çıkan araç park halindeki otomobile çarptı: 1'i ağır 4 yaralı Kontrolden çıkan araç park halindeki otomobile çarptı: 1'i ağır 4 yaralı

Yol kenarında yürüyen anne ve çocuğu beton mikser ezdi Yol kenarında yürüyen anne ve çocuğu beton mikser ezdi

Polis ekiplerinin inşaata yaptığı baskında yakalanan Akbaş, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Akbaş'ın ifadesinde, Emine Metin'i hakkında dedikodu çıkardığı için, Necip Gümüştaş'ı ise aralarındaki tartışma sonrası öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Akbaş'ın, cinayetlerin yanı sıra yağma, hırsızlık, silahla tehdit gibi birçok suçtan kaydı ve aranması, 10 yıl da kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirtildi. İHA

Bir yandan boşaltılıyor, bir yandan kapanıyor Bir yandan boşaltılıyor, bir yandan kapanıyor

 AW049566_02

AW049566_03

Editör: Virda Şahin