Nikah töreninde, çiftin mutluluğuna ortak olan davetliler arasında, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç ve eşi Esin Özgür Yalınkılıç da bulundu. Kıdemli Albay Yalınkılıç ve eşi, çiftin nikah şahitliğini yaparak bu özel günlerinde onları yalnız bırakmadı.
Nikah merasimi sonrasında, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, genç çifti tebrik ederek onlarla birlikte fotoğraf çektirdi. Yalınkılıç, çifte mutlu ve huzurlu bir evlilik diledi.
Teğmen Samet Yalçın, Kozlu İlçe Jandarma Komutanı olarak atanmış olup, daha önce Ereğli ve Filyos Jandarma Komutanı olarak görev yapıyordu. Yalçın, mesleki kariyerindeki başarılarının yanı sıra, samimi ve disiplinli yapısıyla da tanınıyor. Yeliz Yüksel ise Ereğli Devlet Hastanesi’nde hemşire olarak çalışmakta ve sağlık alanındaki özverili çalışmaları ile biliniyor.
Bu özel günlerinde, Samet Yalçın ve Yeliz Yüksel'in yakınları, arkadaşları ve meslektaşları, çifti yalnız bırakmayarak onların mutluluğunu paylaştılar.

Samet Ve Yeli̇z (5)

Samet Ve Yeli̇z (6)

Samet Ve Yeli̇z (4)

Samet Ve Yeli̇z (2)

Vali Hacıbektaşoğlu Yatılı Hafızlık Kur’an kursunu ziyaret etti Vali Hacıbektaşoğlu Yatılı Hafızlık Kur’an kursunu ziyaret etti

Samet Ve Yeli̇z (3)

Samet Ve Yeli̇z (1)

Muhabir: Handan Alataş