Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, TBMM Genel Kurulu'nda kadın programlarının yayından kaldırılması gerektiği yönünde önemli bir çağrıda bulundu. Öztürk, Türk toplumunun değerlerini koruma amacıyla bu tür programların olumsuz etkilerinden endişe duyduğunu ifade etti.

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Öztürk, Türk toplumundaki mağduriyetleri, yaşanan olayları dile getirdikleri programların, gençler ve toplumun genel yapısını olumsuz etkilediğini belirtti.

Konu hakkında yaptığı açıklamada Öztürk şunları söyledi: "Güya Türk toplumundaki mağduriyetleri, yaşanan olayları dile getirdikleri programlar ne yazık ki gençlerimizi ve toplumumuzun genel yapısını olumsuz etkilemektedir. Türk örf ve âdetlerini, İslam ahlakını hiçe sayan bu tekil olayları genele mal eden bu programların yasaklanması ve yayından kaldırılması hususunda ilgi mercileri göreve davet ediyor, toplumun bu yöndeki talebini haklı buluyorum."

Trenin çarptığı kadın hastanede hayatını kaybetti Trenin çarptığı kadın hastanede hayatını kaybetti

Öztürk'ün bu çağrısı, Türkiye'de tartışmaları beraberinde getirdi. Bazı kesimler, bu tür programların kadın hakları ve ifade özgürlüğüne aykırı bir yaklaşım olduğunu savunurken, diğerleri ise Türk toplumunun değerlerini koruma adına yapılan bir çağrı olarak gördü. /Haber Merkezi

Editör: Murat Barutçu