Memur Türk  personel sağlık gibi kamu sektöründe yaşanan gelişmeleri anlık bulacağınız online haber platformudur. Sitemiz, objektif habercilik anlayışı ile faaliyetlerini sürdürmekte, kamu kurumlarından gelen haberlere göre de 7/24 paylaşım yapmaktadır.

Kamu Personeli Gündemini Takip Edin

Kamu personeli gündemi denince aklınıza geniş yelpazede sonuçlar gelebilir. Emniyetle alakalı kamu personel haberleri, KPSS ve diğer sonuçlar için sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kamu camiasında olan bitenleri yakından takip etmek için Memur Türk sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz. Sektördeki gelişmelerardından sunduğumuz haberlerden hangileri sizi ilgilendiriyorsa o kategorimize giriş yapabilirsiniz.

Geniş yelpazede haber almak isteyenleri Memur Türk’e bekliyoruz. Her alandan haberi bulacağınız sayfa kategorilerimiz, özenli bir hazırlıktan sonra sunulmaktadır. Editörlerimiz, muhabir ve ajans haberlerimizle, en iyiler arasındaki yerimizi koruyoruz.

Tarzınızı SheCarf ile Keşfedin Tarzınızı SheCarf ile Keşfedin

Haberi doğru ve güvenilir kaynaktan sunan ekibimiz, kurumsal veriler ve anlık gelişmeleri en hızlı şekilde paylaşmaktadır. Önemli kararlar almadan önce mesleği ve sektördeki yenilikleri sayfamızda bulabilirsiniz.

Sözleşmeli Personel Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı ve Resmi Gazete açıklamalarını yakından takip etmek için sayfamızda kalabilirsiniz. Sözleşmeli personel iş ilanlarında başvuru süreleri ve koşulları en önemli kısımlar arasındadır.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü gibi kurumlardan haberler bulabilirsiniz. Sözleşmeli personel alan kamu kurumu çok fazla olduğu için en yeni olanları sayfamızda görebilirsiniz.

Şehirlere göre sözleşmeli personel alımı değişmektedir.  Eskişehir Şehir Hastanesi personel alımı vs. gibi bölgesel ve yerel haberleri de görebilirsiniz. İşe alım haberlerinde tarihler ve saatler de dahil olmak üzere her ayrıntıya önem vermeniz gerekir.

Memur Türk sözleşmeli personel haber kategorimizde önem düzeyi yüksek haberler bulabilirsiniz. İş başvuruları konusunda memur haber güncellemeleri anlık sizlere sunulmaktadır. Önemli kamu kurumlarında beklenen sözleşmeli personel alımlarında sitemizi takip etmeniz önerilir.

Sayfalarımızda yer alan iş ilanlarının tam metinlerine ulaşmanız önemle tavsiye edilir. İlanı paylaşan kamu kurumu, tam metinde güncellemeler yapabildiğinden, bireysel olarak da sorumluluk doğar.

Eğitim ve Asayiş Haberleri

Eğitim haberlerimiz arasında KPSS başvuruları, ÖSYM güncel gelişmeleri, atamalar vs. yer almaktadır. Her geçen gün eğitimle alakalı yenilikler olduğu için sayfamızı güncel şekilde takipte kalabilirsiniz.  Eğitim ve asayiş haberleri bazı durumlarda birbirine karışık şekilde de verilmektedir. Okullarda şiddet olayları vs. asayiş ve eğitim kategorilerinin bir arada olduğu haberlerdir.

Milli Eğitim Bakanlığı sınav görevlisi öğretmenlere özel ödeme açıklamaları yapmaktadır. Özellikle bahar yaz dönemlerinde bu tür haberler daha çok yer alır. Gözetmen ücretlerindeki yeni zamları MEB sayfamız üzerinde bulabilirsiniz.

Müfredatla alakalı güncel gelişmeler, son dönemlerde sıkça konuşuluyor. Okullardaki yenilikler velileri de ilgilendirdiğinden bu kategorimiz oldukça önemlidir. Yeni müfredat dışında özel okullardaki fiyat güncellemeleri gibi önemli diğer haberlere hemen ulaşabilirsiniz.

Üniversite Öğretim Elemanı İlanları

 Memur Türk’te, üniversite öğretim eleman ilanlarını sıkça bulabilirsiniz. Sayfamızın sağ üst köşesinde bulunan ilanlar kısmına gelince, ağırlıklı olarak öğretim elemanı ilanlarını görebilirsiniz. Vakıf ve devlet üniversitelerindeki geleneksel ilanları görerek başvuruları takip edebilirsiniz.

İlanlar sayfamızda, Dış İşleri Bakanlığı, Polis Akademisi başvuruları vs. gibi diğer kurumlara olan talepler de yer almaktadır. Bu bölümleri de kullanarak memurluk başvuru süreçlerini tamamlayabilirsiniz.

Diyanet &Hac Umre Haberleri

Memur Türk online haber platformumuz, dini kurum ve olaylara yönelik haberleri diyanet kategorisinde paylaşmaktadır. Kategori üzerinden sayfaya giriş yaptığınızda Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımları konusunda da haberler görebilirsiniz.

Dini kurumlara dair yeni gelişmeler, iş ilanları ve etkinlik haberlerini en güncel şekilde paylaşıyoruz.Diyanet haber sayfamıza haber göndermek için Whatsapp hattımızı kullanabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi