Zonguldak

Kamu Sen bayramlaştı

Türkiye Kamu Sen Zonguldak İl Temsilciliği Kurban Bayramının ikinci günün de sendika binasında bayramlaşma programı düzenledi

Abone Ol

Türkiye Kamu Sen Zonguldak İl Temsilciliği Kurban Bayramının ikinci gününde bayramlaşma programı düzenledi.

Sendika binasında düzenlenen bayramlaşma programına, Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Şahin Ören, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk ve il yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Kamu Sen’e bağlı sendikaların başkan ve yöneticileri ile sendika üyeleri katıldı.

Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Şahin Ören bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, bayramlaşma programına katılanların bayramını kutlayarak şöyle dedi:

“Türkiye Kamu Sen İl Temsilciliğinin hazırlamış olduğu bayramlaşma merasimine hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Biz kendimizi tarif ederken büyük bir sevdanın ve büyük bir ailenin  üyesi olarak tarif ediyoruz. Sevdamız bellidir. Sevdamız ortaktır. Bu sevdanın bileşenleri de bellidir. Bunun hareket merkezi başbuğumuzdur. Biz nereden geldiğimizi biliyoruz. Nereye gideceğimiz de bellidir. Hedef Turan'dır. Rehber Turan'dır.

Zonguldak'ın en eski sendikacılarından bir tanesi bunu özellikle genç arkadaşlarımla paylaşmak isterim. Bazen  heyecanlarla beraber veya gençlikle beraber veya tecrübesizlikle beraber akıllar karışıyor. Hiç kimsenin aklı karışmasın. Yolumuz doğrudur. Allah'ın izniyle beraber herkes bu orduya inşallah katılacak diye düşünüyoruz. Özellikle bu zor günlerden geçtiğimiz dönemde bir kez daha anlıyoruz ki bu davaya bu ülkenin ihtiyacı var. Masamızdaki siyasi büyüklerimiz bu davaya siyasi anlamda hizmet ederler.

Bayramınızı kutluyorum. Kestiğiniz kurbanın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Türk İslam alemine ışık olmasına temenni ediyorum. Rabbim Filistin'deki acıyı, mübarek günlerin acısını durdursun. Uygur Türklerinin Bütün Türk dünyasının önüne güneş açsın Rabb'im diye dualarımı iletiyorum”

Ören’in konuşmasının ardından MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk de konuşma yaparak, katılanların ve üyelerinin bayramını kutladı.

Kamu Sen İl Temsilciliğinde düzenlenen Kurban Bayramı programına katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.