Merve Kır, CHP Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı Merve Kır, CHP Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Kapuz Plajı girişi ücretlerinin zamlanacağını söyledi. Zamlı ücretlerin önümüzdeki günlerde uygulanacağını söyledi. 

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Zonguldak Belediyesine ait Kapuz Plajı giriş ücretlerinin zamlanacağını söyledi. Fiyatlara zam değil güncelleme yapacaklarını ifade eden Başkan Erdem, “Sene içinde bu fiyatlarla alakalı güncelleyeceğiz. Günün koşullarını, ekonomik koşullarına, ülkemizdeki ekonomik durgunluğa, tasarruf tedbirlerini tabii ki maliyetlerin karşılayabilmesi için bu plaj tesis kar amacı gütmeyen yerlerdir ama en azından da başlama noktasını bulabilmek lazım. Bize belediyemize yük olmadan burası kendi giderlerini karşılayabilmeli. Onun için bir hani herkes diyor ya zam demiyor da fiyat güncellemesi diyor ya biz de güncelleme yapacağız. En kısa sürede zamlı ücretler uygulanacak” şeklinde konuştu.

Kapuz Giriş 15

Muhabir: Sertaç Özdemir