Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Vali Hacıbektaşoğlu, Karaelmas Ekspresi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Karaelmas Ekspresi ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Kalkınma ajansı ile bir hazırlık toplantısı yapıldı ve bu konu gündeme geldi. Bu yıl değil, önümüzdeki yıl için hazırlıklarımızı tamamlayacağız ve riskleri bertaraf edecek şekilde çalışacağız. Herkesin desteğini isteyeceğiz ve Zonguldak Valiliği olarak gereken her şeyi yapacağız.

Gerekirse tüm yükü üstlenerek, projenin hayata geçmesini sağlayacağız. Önümüzdeki yıl için her şeyi hazır hale getireceğiz. Zamanlama konusunda hatalar oldu, ancak bu projeyi cazip hale getirmek için elimizden geleni yapacağız. Doğu Ekspresi de ilk zamanlar dolu dolu gitmiyordu. Bu, bir pazarlama ve tanıtım meselesi. Şimdi ise çok pahalı ve örnek bir hale geldi.

Bu turizmi ve kültürü gören herkesin çok güzel şeyler yazacağını düşünüyorum. Başarısızlık olarak görmüyoruz, patinaj yapmayı bile başarı olarak kabul ediyoruz. Zonguldak, turizmden nasibini almıyor, ancak Türkiye turizmi çok iyi bilen bir ülke konumunda ve tüm bu tecrübeler üzerinde Zonguldak’ın çok daha iyi gelişeceğini düşünüyorum.”

Personelden şoke eden yorum; Patlasın mesaiye kalırız Personelden şoke eden yorum; Patlasın mesaiye kalırız

Vali Hacıbektaşoğlu, Zonguldak’ın turizmde büyük bir atılım yapacağına olan inancını dile getirdi.

Vali Kgd Ziyaret

Vali Kgd Ziyaret 2

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma