Alınan bilgiye göre, Pilav şenliğine, AK Parti önceki dönem milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, il genel meclisi üyeleri, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu,  Memur Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Enerji Bir Sen Şube Başkanı Sedat Güngör, CHP il genel meclisi üyeleri birçok vatandaş katıldı.

Karapınar Köyü Kalkındırma Derneği Başkanı Soner Aydın tarafından düzenlenen pilav şenliğinde Kur’an-ı Kerim okundu dualar edildi. Katılanlara pilav dağıtımı yapıldı.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti önceki dönem milletvekili Hamdi Uçar, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Dernek Başkanı Soner Aydın, konuşma yaptılar.

Eylem Ertuğrul’dan Maden Arama tepkisi: “Halkımızın yanındayız” Eylem Ertuğrul’dan Maden Arama tepkisi: “Halkımızın yanındayız”

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan konuşmasında, “Önceki dönem milletvekilimiz, İl genel meclisi başkanımız, il genel meclisi üyelerimiz, ve Beycuma belediye başkanımızla birlikte Karapınar Köyü'müzün geleneksel Onuncu Pilav Şenliklerine katılım sağladık. Hem köylülerimizle buluşmanın hem de kültürel değerlerimizi yaşatmanın mutluluğunu yaşadık. Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bu güzel etkinlik için başta dernek başkanımıza, köy Muhtarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu da, “Karapınar köyü halkımızın bize gösterdiği yakın ilgi ve alakaları için çok çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Kaynak: Haber Merkezi