Düzce gibi şiddetli yağışların heyelan ve taşkınlara yol açtığı Bolu'da, Abant Yolu çökme riskine karşı trafiğe kapatıldı. Bu durum, uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden olurken, trafik ekipleri sürücüleri alternatif güzergâhlara yönlendirdi.

Karısını av tüfeğiyle öldürüp aynı silahla intihar etti Karısını av tüfeğiyle öldürüp aynı silahla intihar etti

Bölgede etkili olan yoğun yağışlar, sadece Düzce'de değil çevre illerde de olumsuzluklara sebep oldu. Bolu'nun doğal güzellikleriyle ünlü Abant Gölü Tabiat Parkı yolunda da olası heyelan riskine karşı tedbirler alındı. Aşırı yağışların neden olduğu toprak yumuşamasıyla birlikte Abant Yolu'nda çökme tehlikesi ortaya çıkabileceği için yol trafiğe kapatıldı. Trafik ekipleri, uzun araç kuyruklarında bekleyen sürücüleri alternatif yollara yönlendirdi.

Bunun yanı sıra, gün boyunca devam eden yağışlar sonucunda Abant Yolu'nda yer yer su birikintileri oluştu ve olası kazalara davetiye çıkardı. Özellikle yol üzerindeki köprüde yaşanan taşkınlar, bazı noktalarda yolun adeta dereye dönmesine neden oldu. Yağışlarla birlikte ormanlık alanlardan yola düşen ağaç parçalarını ve suyu temizlemek için trafik kapatmasının ardından çalışmalara başlandı. (Haber Merkezi)

abant-yolu-(1)

Zonguldak kent merkezine yakışmayan görüntü! Zonguldak kent merkezine yakışmayan görüntü!

Şehir merkezi çöplüğe döndü! Modern bina yapılacaktı! Şehir merkezi çöplüğe döndü! Modern bina yapılacaktı!

Kaçan topunu almak isterken… Kaçan topunu almak isterken…

Editör: Murat Barutçu