“Karavanı hem atölye hem karavan hem de yaşam alanı olarak planladık” “Karavanı hem atölye hem karavan hem de yaşam alanı olarak planladık”

Kastamonu Haber – TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı çerçevesinde, Kastamonu Üniversitesi akademisyenleri önemli bir başarı elde etti. Toplamda dört proje, bu program kapsamında destek almaya hak kazandı.

 

Sürekli işçi kadrosu alan orman işçileri bir araya geldi Sürekli işçi kadrosu alan orman işçileri bir araya geldi

Kastamonu'da beton mikseri ile kamyon çarpıştı: 2 yaralı Kastamonu'da beton mikseri ile kamyon çarpıştı: 2 yaralı

Kastamonu Üniversitesi'ndeki dört akademisyen, TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri programına başvuru yaparak olumlu sonuçlar elde etti. Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Emre Birinci'nin liderliğinde yürütülen "Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisas Odağında Bildiri ve Makalelerin Niteliğinin Artırılması" projesi, Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Hakan Aydoğan tarafından yönetilen "Ormancılık ve Orman Endüstrisi Alanında Veri Analizi Yöntemleri ve Uygulamaları" projesi, Tosya Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Karamanoğlu'nun liderliğindeki "Üniversite Öğrencileri için İhtisas Odağında TÜBİTAK 2209 Projelerinin Niteliğinin Arttırılması" projesi ve Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Özkan Evcin'in yönettiği "İklim Değişikliği Temelinde Orman Ekosistemlerindeki Değişimleri Anlama Kursu" projesi destek almaya hak kazandı. İHA

İşçiler, Toplu iş Sözleşmesi hakkında bilgilendirildi İşçiler, Toplu iş Sözleşmesi hakkında bilgilendirildi

Oto tamir ustaları İstanbul Automechanika Fuarını gezdi Oto tamir ustaları İstanbul Automechanika Fuarını gezdi

Editör: Virda Şahin