Kastamonu

Kastamonu’da yaşanan kazalar, KGYS kamerasına yansıdı

Kastamonu'nun Cide ilçesinde bir kaza meydana geldi. Karşıya geçmek için yolda bekleyen bir yayaya, kadın sürücünün kullandığı otomobil çarptı.

Abone Ol

En gerçekçi sahte para operasyonu En gerçekçi sahte para operasyonu

Kastamonu Haber –  Kastamonu'nun Cide ilçesinde bir kaza meydana geldi. Karşıya geçmek için yolda bekleyen bir yayaya, kadın sürücünün kullandığı otomobil çarptı. Kazaya ait an, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, Cide ilçesinin Şehirlerarası Otobüs Terminali girişinde meydana geldi. Araştırmalara göre, 60 yaşındaki N.Ü. tarafından kullanılan Lada marka otomobil, kavşakta dönüş yaparken direksiyon kontrolünü kaybetti ve yol kenarında karşıya geçmek için bekleyen 50 yaşındaki O.K.'ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan ve yere düşen O.K.'nin üzerinden otomobil geçti. Olayda yaralanan O.K., olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Cide Devlet Hastanesine kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Yapılan muayene sonucunda O.K.'nin vücudunda kırıklar olduğu tespit edildi. Kazanın ardından trafik polisi ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alarak inceleme yapmak üzere bulunduğu kadın sürücü N.Ü.'yü ifadesini almak üzere karakola götürdü.

Kazanın anı, kent güvenlik yönetim sistemi (KGYS) kamerası tarafından kaydedildi. Güvenlik kamerası görüntülerinde, kavşaktan dönen aracın, yolun kenarında bekleyen yayaya çarptığı ve yere düşen yayanın araç tarafından geçtiği görülmekte.

Ayrıca, başka bir kaza da Ağlı ilçesinde meydana geldi. Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı tarafından düzenli olarak paylaşılan KGYS görüntülerinde, Haziran ayında Ağlı ilçesinde gerçekleşen bir kaza da yayınlandı. KGYS görüntülerine göre, bir kavşakta ticari taksi ile otomobil çarpıştı ve otomobilin takla atıp sürüklendiği anlar görüntülendi. Kazada iki kişi hafif şekilde yaralandı. İHA

Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo grup müsabakaları etkinliklerle başladı Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo grup müsabakaları etkinliklerle başladı

19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı! 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı!

Zonguldak BEÜ yelken açıyor Zonguldak BEÜ yelken açıyor