Zonguldak'ta şizofreni hastası dehşet saçtı: 4 yaralı Zonguldak'ta şizofreni hastası dehşet saçtı: 4 yaralı

Market sahibi, 17 yaşındaki genç kız çalışanını taciz etti Market sahibi, 17 yaşındaki genç kız çalışanını taciz etti

Baba dehşeti! 4 çocuğundan 3 öldürdü, 1'i yaralı Baba dehşeti! 4 çocuğundan 3 öldürdü, 1'i yaralı

Zonguldak Kent Lokantası Eylül ayının başında hizmete girecek. Zonguldak Belediyesine ait Kent Lokantası aynı zamanda da ülkenin deniz kenarında hizmete girmiş olan en güzel manzara ve konumlu kent lokantası olma özelliğini taşıyor.

Zonguldak Belediyesi kent Lokantası aynı anda 120 kişiye yemek servisi yapabilecek. Toplam yemek kapasitesinin ise 500 kişi ile sınırlı olduğu belirtiliyor. Ancak bu rakam talep ve ilave eleman katkısıyla değişebilecek. Bunun için öncelikle Kent Lokantasına olan talebe bakılacak.

Lokantada ise emekliler ve öğrenciler yemek yiyebilecek. 3 çeşir yemeğin 50 TL'den verilmesi planlanıyor.  Çocukların da yemek yemesi planlanmış bulunuyor. Bu konuda da gereken önlemler alınacak.

Kent Lokantasında yemek yemek isteyenlerin bu konuda Zonguldak Belediyesi ile iletişime geçecekleri ve kendilerine verilecek olan tanıtım kartlarını kullanacakları edindiğimiz bilgiler arasında.

BEUN Rektörü Özölçer Fransa'da EAIE 2024 Yükseköğretim Fuarı'na katıldı BEUN Rektörü Özölçer Fransa'da EAIE 2024 Yükseköğretim Fuarı'na katıldı

Kent Lokantası 20 8 2024 2

Kent Lokantası 20 8 2024 1

Kent Lokantası 20 8 2024 3

Muhabir: Sermet Aksu