2024-2025 Eğitim Öğretim yılı Pazartesi günü başlıyor.  Kırtasiyelerde alış veriş yoğunluğu yaşanırken velilerde okul telaşı devam ediyor.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu eşleşmeleri belli oldu Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu eşleşmeleri belli oldu

Pazartesi başlayacak eğitim öğretim yılı nedeniyle Veliler çocuklarının okul ihtiyaçlarını tamamlamak üzere Çarşı Pazar alışverişi  yaptı. üniforma, çanta ve kırtasiye alışverişi yaptı.

Kırtasiye alışverişinin yoğun olduğunu ifade eden Atlas Kırtasiye sahibi Cemil Recep Karaman Fiyatların geçen yıla oranla yüzde 110 zamlandığını söyledi. Vatandaşlara çağrıda bulunan Karaman, Fiyatlarımız geçen yıla oranla artış gösterdi. İşlerimiz geçen yıla oranla iyi velilerimiz alacakları ürünlerde CE ve TSE belgesi olmasına dikkat etsin. Geçen yıla oranla daha hareketli geçen yıla oranla yüzde 80 ila 110 arasında fark var. Vatandaşların ilk tercihi 3 harfli marketler.  Bizlerde bu konularda mağduruz. Biz 12 ay bu işi yapıyoruz. Son 15 gün indirim yapıp satış yapıyor. Kalitesiz merdiven altı ürünleri koyuyor. Velilerden ricamız CE ve TSE belgelerini kontrol edip bu belgeli ürünleri alsınlar. Bu dönemlerde kaçak ürünler piyasaya sürülüyor. Vatandaşlar bildiği mağazalardan alışveriş yapsın.

Anaokulu 2500 - 3 bin 500, ilkokul 3 bin TL. 

Ortaokul 1500 2 bin TL civarında buluyor" şeklinde konuştu

Muhabir: Sertaç Özdemir