Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kozlu İlçe Başkanlığı’nın 4’ncü olağan kongresi Elizya Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kongrede Merve Arslan ile Agah Yazıcıoğlu yarıştı. Divan Başkanlığı’nı CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal’ın yaptığı kongreye; CHP Zonguldak Milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz, Eylem Ertuğrul, CHP İl Başkanı Murat Pulat, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ile partililer katıldı.

Kongrede konuşan, CHP Zonguldak Milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz, Eylem Ertuğrul birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Milletvekili Muammer Avcı Bartın’da Milletvekili Muammer Avcı Bartın’da

Ardından Kozlu İlçe Başkan adayları Merve Arslan ile Agah Yazıcıoğlu birer konuşma yaparak, partilerini daha yükseklere taşımak ve 31 Mart 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde Kozlu Belediye Başkanlığını kazanmak için var güçleri ile çalışacakları ifade ettiler.

MERVE ARSLAN’IN YÖNETİM LİSTESİ

 Cemal Ali Ağırman, Azmi Cemal Arslan, Neslihan Baki, Ayça Emral, Nurdil Hamamcıoğlu, Deniz Haşhaş, Remzi İnan, Neriman Kara,  Hüseyin Avni Kırlak, Sedef Özer, Fatma Özger, Alper Öztürk, Tandoğan Pınar, Ender Sağır, Songül Uçar. 

AGAH YAZICIOĞLU’NUN YÖNETİM LİSTESİ

 Şükran Tuğba Acar, Çağatay Acar, Ersin Kerim Akyol, Alime Arat, Mustafa Barut, İlke Erel, Müge Avlu,  Şenol Azbacak, İlknur Metin, Mustafa Özdemir, Ercüment Polat, Ali Ekber Polat, Turgut Ünal, Gülseren Yayalar, Taner Yener’den oluştu.

Yapılan kongre sonucunda CHP Kozlu İlçe Başkanlığında iki adayın yarıştığı kongrede Merve Arslan 71 oy alarak başkanlığı kazanırken, diğer aday Agah Yazıcıoğlu ise 58 oy aldı. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-08-13-at-17.41.38-(1)

WhatsApp-Image-2023-08-13-at-17.41.38

Editör: Murat Barutçu