Zonguldak Kömürspor, 35 yaşındaki Mehmet Öztürk'ü transfer etti Zonguldak Kömürspor, 35 yaşındaki Mehmet Öztürk'ü transfer etti

Zonguldak’taki görev süresinin ardından 4 Ağustos’ta Manisa'ya atanan İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan, kümede kalma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’a tam destek. Aktaş, Zonguldak’ta görev yaptığı sırada maddi-manevi yanında olduğu ve büyük sempati duyduğu 2. Lig ekibini kilometrelerce uzaklıktan desteklemeye devam ediyor.

2021 yılında göreve başladığı Zonguldak’ta 4 Ağustos 2023 tarihine kadar görev yapan Fahri Aktaş, bu süreçte Zonguldak Kömürspor’un sıkı takipçisi oldu. Kırmızı-Lacivertli takımın iç sahada oynadığı hiçbir maçı kaçırmayan Aktaş, içten ve samimi duygularla desteklediği takıma maddi-manevi desteklerde bulundu. Türk futbol camiasında İşçi Milli takımı olarak nitelendirilen Zonguldak Kömürspor’a karşı ayrı bir sempati duyan Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Zonguldak’tan ayrılmasına rağmen Zonguldak Kömürspor’u takibi hiçbir zaman bırakmadı.

Kırmızı-Lacivertli takımın galip geldiği her maç sonrası en az Zonguldaklılar kadar sevinen Aktaş, bu samimi tutumunu bugün bir kez daha gözler önüne serdi.

Puantaj cetvelinde son sıradaki Zonguldak Kömürspor’un, 7 puan önündeki Kırşehir Futbol Spor Kulübü’yle deplasmanda oynadığı kritik karşılaşmayı baştan sona takip eden Aktaş, Kırmızı-Lacivertli takımın 2-1’lik galibiyeti üzerine büyük bir mutluluk yaşadı.

Maç biter bitmez galibiyetin mutluluğunu Zonguldak Kömürspor taraftarı ve camiayla paylaşan Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, “Karaelmas’ı gönülden tebrik ediyorum. Lig şimdi başladı. Önümüzde çok uzun maraton var. Yılmak yok, yılgınlık yok. Dualarımız madencinin torunlarıyla. Bugün Kırşehir’de çok önemli bir galibiyet elde eden teknik direktör Şenol Demir ve futbolcu arkadaşları gönülden tebrik ediyorum. Karaelmas’tan bu galibiyetin devamını bekliyorum." şeklinde ifadelerde bulundu.

Aktaş paylaşımını, "Yüz karası değil, kömür karası. Böyle kazanılır ekmek parası. Asla boyun eğmeyecek madencinin torunları...” sözleriyle noktaladı.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ