Maaşını alamadığı gerekçesiyle inşaatın çatısına çıktı Maaşını alamadığı gerekçesiyle inşaatın çatısına çıktı

Ereğli Belediye Meclis Üyeleri, Almanya'nın Düren kenti tarafından düzenlenen şehir festivaline katılmak üzere Düren'e gitti. Ereğli heyeti, festivalde Ereğli standı açarak kardeş şehir ilişkileri çerçevesinde çeşitli temaslarda bulunacak.

Ereğli Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), AK Parti ve İyi Parti meclis üyelerinden oluşan heyet, Almanya’daki Kardeş Kent Belediyesi olan Düren Belediyesi’nin düzenlediği şehir festivaline katılmak üzere Almanya’ya hareket etti. Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Gökhan Günay’ın liderliğindeki heyet, Belediye Meclis Üyeleri Cengiz Güneş, Yaşar Aydın, Yakup Şekip Okumuşoğlu, Nurullah Özdemir, Mert Buğra Özaydın, Evrim Balbaloğlu, Serkan Günaydın, Ceyda Keleş ve Belediye Kültür Müdürlüğü Dış İlişkiler Personeli Cansu Yılmaz ile Başkan Danışmanı Melih Can Tanrıkulu’ndan oluşuyor. Ayrıca, festivale katılmak üzere önceki dönem Belediye Meclis Üyesi Gönül Çelik ve eşi Mustafa Çelik de Ereğli heyetine katıldı.

Festivalde Ereğli standı açacak olan heyet, kardeş şehir ilişkilerini güçlendirmek ve Düren Belediyesi ile işbirliği imkanlarını değerlendirmek üzere çeşitli temaslarda bulunacak.

Kaynak: Haber Merkezi