Zonguldak

Meksikalılardan sonra Yunanlılar geliyor! Ekipler, kent merkezi ve ilçelerde keşif yapacak

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz aylarda Meksikalı yarışmacıları Zonguldak’a getirerek gerçekleştirdiği Survivor La Isla yarışmasının ardından, bu kez de Yunanlı yarışmacıları Zonguldak’ta ağırlamaya hazırlanıyor.

Abone Ol

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz aylarda Meksikalı yarışmacıları Zonguldak’a getirerek gerçekleştirdiği Survivor La Isla yarışmasının ardından, bu kez de Yunanlı yarışmacıları Zonguldak’ta ağırlamaya hazırlanıyor. Acun Medya ekibi, kısa bir süre önce Zonguldak’ta Meksikalı yarışmacılarla gerçekleştirdiği çekimlerde, parkurlarda kıyasıya bir mücadele sergilemiş ve yönetim ekibiyle birlikte Dedeman Otel’de konaklamıştı.

Bu kez Yunanlı yarışmacılarla aynı coğrafyada bir başka yarışma heyecanı yaşatacak olan Acun Medya, Zonguldak ve çevresindeki alanları kullanarak parkur çekimlerine hazırlanıyor. Gelen bilgilere göre, yarışmanın çekimlerinin Zonguldak merkez ve ilçelerinde gerçekleştirileceği belirtiliyor. Şu anda ekipler, kent merkezi ve ilçelerdeki uygun alanları keşif amacıyla incelemekte ve parkur kurulumları için gerekli hazırlıkları yapıyorlar.

Acun Medya ekibinin, 26 Ağustos’ta Zonguldak’a gelerek yaklaşık 200 kişilik bir ekiple birlikte 15 gün boyunca sürecek olan çekimlere başlayacağı öğrenildi. Bu süreçte Zonguldak, uluslararası bir projeye daha ev sahipliği yaparak, hem yerel ekonomiye hem de kentin tanıtımına önemli katkılar sağlayacak. Yarışmanın Zonguldak’ta yapılması, bölgeyi hem Türkiye hem de Yunanistan’da büyük bir izleyici kitlesine tanıtacak ve kentin doğal güzelliklerini ön plana çıkaracak.