Zonguldak

Memur Sen Bayramlaşma programı düzenlendi

Memur Sen Zonguldak il başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi.

Abone Ol

Memur Sen Zonguldak İl Temsilciliğinde Kurban Bayramının ikinci günü bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşma programına, TTK Genel Müdürü Muharrem Kiraz, Zonguldak İlim Yayma Cemiyeti Başkanı İbrahim Cansız, Teknik Elemanlar Derneği Başkanı Gültekin Kara, Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Kamuran Aşkar, Memur Sen’e bağlı sendikaların başkanları ve üyeler, gelen misafirler katıldı.

Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Kamuran Aşkar bayramlaşma programında yaptığı konuşmada,  “Değerli arkadaşlar öncelikle bir Kurban Bayramı'na da ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ama tabii bir yanımız her zaman olduğu gibi buruk” diyerek şunları söyledi:

“Özellikle Gazze'de İsrail zulmünün devam etmesi, oradaki Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı sıkıntılar biz Türkiye'deki Müslümanların da bu acıyı derinden hissetmesine ve bunun üzüntüsünü yaşamamıza neden oluyor. Onun haricinde tabii özellikle bayramlar insanların birlik ve bütünlüğünü Çok önemsediğimizi belirtmek istiyorum. Hamdolsun bu bayramda da burada olan üyelerimizle, dostlarımızla beraber, arkadaşlarımızla, değişik dernek vakıflarımızla bugün Memur Sen'de buluştuk. Özellikle  bir bayramın daha muhasebesini, değerlendirmesini yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ben başta Zonguldaklı hemşehrilerim olmak üzere bütün İslam aleminin bayramını tekrar tebrik ediyorum. Aileleriyle sağlık, sıhhat içerisinde mutlu bir bayram diliyorum. Burada bugün bizimle beraber olan arkadaşlarımla da huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyorum. Hepsinin bayramını tebrik ediyorum”