Halk pazarına ilgi arttı, yüzler güldü Halk pazarına ilgi arttı, yüzler güldü

Memur Sen Zonguldak İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Kamuran Aşkar, sendika başkanları ve üyeleri ile birlikte AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Kamuran Aşkar, Mustafa Çağlayan’a Şeyh Edebali'nin bir hediyesini takdim etti.

Kamuran Aşkar yaptığı açıklamada, "Yönetim kurulu olarak daha önce il başkanlığı yapan ve ardından Cumhurbaşkanımız tarafından tekrar bu göreve atanan Mustafa Çağlayan başkana hayırlı olsun temennisinde bulunmak amacıyla buradayız," dedi ve ekledi: "Ziyaretimizin asıl amacı hayırlı olsun dileklerimizi iletmek. Sorunları daha sonra bir araya gelerek konuşmak ve çözmek istiyoruz. Memur Sen olarak şehir adına doğru olan her şeyde yanınızda olacağız. Yanlış olanı değerlendireceğiz ve yol haritasında beraber olacağız. Kendisine başarılar diliyoruz. Rabbim tüm çalışmalarında yardımcı olsun."

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan da, "Geçmişte Memur Sen ile sıkı işbirliği içinde olmaya çalıştık. Bundan sonraki toplantılara katılmaya gayret edeceğim. Kendileri ve üyeleriyle, şehrimizin çeşitli ilçelerinde bulunan sorunları değerlendirip tartışacağız. El ele, kol kola memurların ve şehirde yaşayan herkesin meselelerini birlikte istişare ederek ilerleyeceğiz. Burada bulunan ve bulunmayan herkese selam ve hürmetlerimi iletiyorum," dedi.

Memur Sen Çağlayan Ziyaret 2

Muhabir: Handan Alataş