“Bu şehrin asıl sahipleri Elvanpazarcıklılar! Kayınova aradı, özür diledi!” “Bu şehrin asıl sahipleri Elvanpazarcıklılar! Kayınova aradı, özür diledi!”

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 9. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yerel kuvvetli yağış beklendiği ifade edildi. 
Zonguldak Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerinden sonra Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” İfadelerine yer verildi. 
Öte yandan, gök gürültülü sağanak yağışın bugün saat 21.00 ile yarın saat 21.00 aralığında beklendiği bildirildi. Vatandaşlar sel, su baskını, yıldırım, heyelan, ulaşımda aksamalar gibi konularda uyarılırken, bu konularda dikkatli olmaları istendi. 
Kaynak: Bülten

Kaynak: Bülten