Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Şahin Ören ve Kamu-Sen yönetimi, MHP Zonguldak İl Başkanlığı'na atanan Çağatay İpekçi ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Şahin Ören, MHP İl Başkanı Çağatay İpekçi’ye görevinde başarılar dileyerek plaket takdim etti.

Devrim Dural Muhtarlar Gününü kutladı Devrim Dural Muhtarlar Gününü kutladı

MHP İl Başkanı Çağatay İpekçi, Türkiye Kamu-Sen'in MHP'nin kamudaki sesi ve en önemli destekçilerinden biri olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcimiz Şahin Ören ve şube başkanlarımıza ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Kamu-Sen, memur arkadaşlarımızın bir araya geldiği, bizim için çok değerli bir sendikadır. Biz yeni göreve geldik ve bu görevi en iyi şekilde yürüteceğiz. Yönetimimizi oluştururken, daha önce Kamu-Sen'de görev almış Kadir Bacıoğlu’nu il başkan yardımcılığına getirdik. Kendisinin, sizlerle daha güçlü bir bağ kurmamıza ve sorunları daha iyi istişare etmemize katkıda bulunacağına inanıyorum."

Uzun yıllar Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği görevini başarıyla yürüten ve MHP İl Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Kadir Bacıoğlu, Türkiye Kamu-Sen’in vatan ve millet sevdalılarının buluştuğu bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı:

"Yönetim kurulunda şahsıma verilen bu görev için teşekkür ediyorum. Kamu çalışanlarının sıkıntılarını biliyoruz ve bunları çözmek için sizlerle birlikte çalışacağız. Türkiye Kamu-Sen, vatansever insanların oluşturduğu bir sivil toplum kuruluşudur ve bugün MHP çatısı altında olmaktan gurur duyuyorum."

Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Şahin Ören ise konuşmasında, "Yolcular değişir, fakat yolumuz aynıdır; Türkiye Kamu-Sen ve MHP bir ağacın iki dalı gibidir," dedi. Şahin Ören, MHP İl Başkanı Çağatay İpekçi ve ekibini tebrik ederek, "Türk milliyetçiliği ve Türk-İslam ülküsü Allah davasıdır. Bizler bir ağacın farklı dallarıyız; birimiz siyaset alanında, birimiz kamu alanında hizmet veriyoruz. Görevler değişse de bu dava her zaman devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Ören, ayrıca merhum Mustafa Pehlivanoğlu’nu anarak, onun "Mustafalar ölür, Allah davası ölmez" sözlerini hatırlatarak, Türk milliyetçiliği davasının kutsal olduğunu vurguladı.

Muhabir: Sertaç Özdemir