Zonguldak

Milletvekili Bozkurt, Çaylıoğlu köyünde incelemelerde bulundu

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kdz. Ereğli İlçesine bağlı Çaylıoğlu köyünde incelemelerde bulundu.

Abone Ol

Alınan bilgiye göre, AK Parti Milletvekili Saffet Bozkurt beraberinde, Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Muhammet Mücahit Andiç, İl Genel Meclisi üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Çaylıoğlu köyünde yapımına başlanan sona yaklaşılan dere üstüne inşa edilen, 30 metre uzunluğunda, 1.5 metre genişliğinde ve 7 metre yüksekliğinde olan yaya köprüsünde incelemelerde bulunurken, “Allah nasip ederse, bu hafta içinde çalışmalar tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak” dedi.

Öte yandan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt beraberindekiler ile birlikte Çaylıoğlu Bölgesi muhtarları ile Çaylıoğlu köyünde bir araya gelerek talep ve önerilerini dinlerken, bölgede yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan projeler ile ilgili incelemelerde bulundular.

Vekil Bozkurt yaptığı açıklamada,  “Köy köy, Sokak sokak sıkılmadık el, dokunmadık gönül bırakmıyoruz. Kdz Ereğli ilçemiz Çaylıoğlu Köyü'nde esnafımızı ziyaret ederek vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Esnaf ve hemşehrilerimizin sorunlarını dinleyip taleplerine kulak verdik. Her daim hemşehrilerimizin yanında olmaya, dertleri ile dertlenmeye devam edeceğiz” dedi.