Vali Hacıbektaşoğlu, Alaplı Kaymakamını makamında kabul etti Vali Hacıbektaşoğlu, Alaplı Kaymakamını makamında kabul etti

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, 16 Eylül tarihinde eğitime açılacak Mithatpaşa İlkokulunu İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan ve heyeti ile birlikte ziyaret etti.

Milletvekili Avcı ziyaret sonrası açıklama yaparak, “Deprem tahkiki sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yıkımına karar verilerek yık-yap projesi kapsamında yeniden yapımına karar verilen Mithatpaşa İlkokulunu’nun yapımı tamamlanarak yeni binada 16 Eylül Pazartesi günü öğrenciler için ders zili yeniden çalacak” diyerek şunları söyledi:

“Öğrencilerimizin güvenli, sağlıklı okul ortamlarında eğitim görmeleri için devletimizin ve hükümetimizin eğitim yatırımları devam edecek. Ülkemizin güçlü yarınlarına hizmet edecek öğrencilerimizin en iyi şartlarda eğitim görmeleri için onları hayallerine giden yolda desteklemeye devam ediyor. Okulumuzun yeniden inşası için toplamda 39.885.000.00 TL'lik yatırım yapılmıştır.

Öğrencilerimize velilerimize, İlimize hayırlı olsun. İlimizde devam eden diğer eğitim yatırımlarının da biran önce tamamlanması için tüm bürokratik aşamaları yakinen takip ederek sonuçlandırıyoruz. İhtiyaç olan yeni eğitim yatırımlarını da Zonguldak’ımıza kazandırmak için  Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çalışmalarımıza devam edeceğiz”

Kaynak: Bülten