AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, AK Parti’nin kuruluşunun 23. Yıldönümü yaptığı açıklama ile kutladı.

Avcı açıklamasında, “Milletin partisi AK Parti’mizin 23 yıl önce bugün, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kuruluşunun 23.   yıl dönümünü kutluyorum” diyerek şunları söyledi:

Hastanede alkol dolumu sırasında yapılan şaka hayatını kararttı Hastanede alkol dolumu sırasında yapılan şaka hayatını kararttı

“14 Ağustos 2001 yılında “biz kısık sesleriz” diyerek yola çıkan AK Parti, kesintisiz sürdürdüğü iktidarı ile sadece Türk Siyasi hayatının değil, Dünya demokrasi tarihinde de eşsiz bir yer edinerek, dünyanın en büyük sivil iradesini teşekkül ettirmiştir.

Darbeler, muhtıralar, kapatma davalarına rağmen milli iradeye halel getirmeyen AK Parti, aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinmiştir. Ürettiği hizmetler ile ülkemizi Türkiye Yüzyılına taşıyan partimiz, koyduğu hedefler ile kendini yenilemeyi her dönemde başarmıştır.

Bu vesileyle; eser ve hizmet siyasetiyle ülkemizin için " durmak yok, yola devam" düsturuyla çalışan partimizin, bugünlere gelmesinde emeği olan tüm dava arkadaşımıza şükranlarımı sunuyor, ahirete irtihal edenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ile  Milletimize hizmet yolunda nice yıllara inşallah”

Kaynak: Bülten