Siyaset

Muammer Avcı rakip partilerin listelerini değerlendirdi

AK Parti Zonguldak Milletvekili 1. Sıra Adayı Muammer Avcı, parti binasında yaptığı açıklamalarda, ülke genelinde en sağlam listenin kendilerinde olduğunu ifade ederek, “Diğer listelerle çok da fazla ilgimizin olmadığını söyleyebilirim.” dedi.

Abone Ol

Ak Parti’de milletvekili seçimleri için listeler 81 ilde açıklandı. Listelerin açıklanmasının ardından Muammer Avcı Zonguldak Ak Parti il binasında partililerle bir araya geldi. Avcı’nın ilk sıradan aday gösterilmesi partililerde de büyük heyecan yarattı.

Muammer Avcı, parti binasında Şafak Gazetesi muhabiri Sertaç Özdemir’in sorularını yanıtladı. Avcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı mecliste en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi.

“GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ”

Avcı, açıklamasında, “Listeler açıklandı. Şu ana gelen telefonlarda muazzam bir heyecan olduğunu görüyoruz Zonguldak’ta. Bu anlamda ben şunu söyleyebilirim; genel merkezimiz bir çalışma gerçekleştirdi. Elbette ki saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın prensipleri oldu. Burada 5 kişilik bir aday listemiz var. Bu aday listede birinci sırada bizleri uygun görmüşler. Ben burada listelerin inanıyorum ki, aldığımız duyumlarla beraber hayırlı olacağını düşünüyorum. Zonguldak’ta çok güzel bir karşılık bulacağını düşünüyorum. Zonguldak’ımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. 5 aday olarak, aday adayı kardeşlerimizle birlikte muazzam bir çalışma gerçekleştirmek suretiyle saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı da mecliste çok güçlü bir şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağımızı düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.

“DİĞER LİSTELERLE ÇOK DA FAZLA İLGİMİZİN OLMADIĞINI SÖYLEYEBİLİRİM”

Diğer partilerin listeleri ile ilgili sorulan soruyu cevaplandıran Avcı, “Diğer partilerin adaylarına çok baktığımı söyleyemem ama bu anlamda şunu söyleyebilirim, bizim seçimlerle ilgili gerçekten karnemiz sağlam. Zonguldak’ımızın son 20 yılda almış olduğu hizmetler ve alıyor olduğu hizmetler var. Yakın gelecekte hedeflediğimiz çalışmalarla beraber listemizin en sağlam liste olduğuna inanıyoruz. Diğer listelerle çok da fazla ilgimizin olmadığını söyleyebilirim.” dedi. Haber: Sertaç ÖZDEMİR