Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın ziyaretini değerlendirdi. Bakan Bolat, oda başkanlarıyla bir araya gelerek bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Ziyaretin ardından konuşan Başkan Coşkun, "Bakanımıza teşekkür ederiz. Sorunlarımızı ilettik ve bazı konuları genel müdür yardımcıları ile çözme fırsatı bulduk" dedi. Başkan Coşkun, görüşmenin çok verimli geçtiğini belirterek, "Sıkıntılarımızı ve problemlerimizi aktardık. Bakan Bey de notlarını aldı. Zonguldak'a üç bakan yardımcımızla birlikte dokuz genel müdür geldi. Bütün sorunlarımız not edildi ve takipçisi olacağız. Bakanımız, bize bir telefon kadar yakın olduğunu söyledi," ifadelerini kullandı.

Ayrıca, esnafa yönelik 50 milyon TL destek kredisinin birliğin hesabına yattığını da duyuran Coşkun, bu destek için Bakan Bolat’a teşekkür etti. Ziyaretin çok verimli geçtiğini vurgulayan Coşkun, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ilk kez bir bakanın ziyaret ettiğini belirtti. Coşkun, birkaç konunun daha çözüme kavuşması için genel müdürle birebir görüşeceklerini de sözlerine ekledi.

Üniversite Caddesi'nde Çatı Yangını: 2 Kişi Hastaneye Kaldırıldı Üniversite Caddesi'nde Çatı Yangını: 2 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Muhabir: Handan Alataş