Siyaset

Mustafa Çağlayan; “Hep birlikte daha güçlü yarınlar inşa edeceğiz”

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan,  ilçe kongrelerinin yaklaşması dolayısıyla Kdz. Ereğli ve Alaplı İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. Çağlayan açıklamasında, Hep birlikte daha güçlü yarınlar inşa edeceğiz. Davamızı daha ileri taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Abone Ol

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan ilçe kongrelerinin başlamasına az bir zaman kala partisinin Kdz. Ereğli ve Alaplı İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan beraberinde il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Muhammet Mücahit Andiç ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Çağlayan, ilçe başkanlığında ilçe seçimiyle ilgili görüşmelerde bulunarak yaptığı açıklamada,  “Kongre tarihlerimiz yaklaşırken, teşkilatımızın tüm kademeleriyle bir araya gelmeye, görüş alışverişinde bulunmaya devam ediyoruz” diyerek şunları söyledi:

“İl yönetim kurulu üyelerimizle birlikte de Ereğli İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Kongre sürecimizin partimize, Ereğli’mize ve tüm teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu birliktelik ve kararlılık, bize her zaman güç vermeye devam edecek. Hep birlikte daha güçlü yarınlar inşa edeceğiz”

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, partisinin Ereğli İlçe Başkanlığının ardından AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Altan Güngör ve yönetim ile bir araya gelerek görüşmelerde bulundu.

Başkan Çağlayan ilçe başkanlığı seçimiyle ilgili yaptığı görüşmelerin ardından açıklama yaparak, “Teşkilatımızın dinamizmi ve birlikteliği, her zaman en büyük gücümüz olmuştur. Kongre süreçlerimiz yaklaşırken, bu gücü daha da pekiştirmek adına teşkilat ziyaretlerimize devam ediyoruz. Alaplı İlçe Başkanlığımızda ilçe yönetim kurulu üyelerimizle bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdik. Şüphesiz ki, bu süreçten de hep birlikte, güçlü ve kararlı bir şekilde çıkacağız. Kongrelerimiz, partimiz için birer yenilenme ve dayanışma fırsatıdır. Hep birlikte, davamızı daha ileri taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.