Zonguldak

Mustafa Öztürk: "10 tane fabrika kuracağız"

Zonguldak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mustafa Öztürk, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Abone Ol

Zonguldak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mustafa Öztürk beraberinde il yönetimi ile birlikte Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, "Sizlere de zaman zaman hangi bölgelerde, ilçelerde yoğun olarak çalıştığımızı söylemiştik. Evet, iki belediye aldık çok şükür. Ve şimdi belediyelere ne yapabilirizin peşindeyiz. Belediyelerimizin ihtiyaçları var. Bu noktada bakanlığa gittik, teşekkür ederiz kendilerine, bizi güzel karşıladılar. Zonguldak'ın sorunlarının çözümü, bizim kendi sorunlarımızın çözümünden daha önemli. Çünkü insan sadece kendisi için olmamalı, toplum için olmalı. Liderimizin de dediği gibi, "önce devletin, milletin, parti ve ben." Biz en son kendimizi düşünüyoruz. Günlük yevmiye olarak 1610 lira vererek rekor kırdık, doğrudur. Bu zamları nasıl karşılıyoruz?   Bakın göreceksiniz, inşallah seneye bugün buraya geldiğimizde çok farklı şeyler konuşacağız. Çok güzel projelerimiz var ve genel merkez olsun, ilgili bakanlık olsun önümüzü açmak üzere. Ben Elvanpazarcılıktan geldim. Zonguldak'tan oraya buraya 50-100 kişi için referans olup da işe koymak değil, biz 1500-2000 kişilik  istihdamın peşindeyiz. Allah da bunu bize nasip edecek inşallah. Göreceksiniz. Bizim gençlerimiz gidip orada burada, dışarıda çalışmayacak. Çorlu'da, Tekirdağ'da çalışmayacak; memleketinde, kendi köyünde, kendi bahçesinde çalışacak inşallah. Bu da çok uzun soluklu bir süreç değil. Dört beş ay içinde kendini göstereceğiz inşallah.

YATIRIMCILAR HAZIR, BİZDEN HABER BEKLİYOR

Elvanpazarcık Beldesine 10 tane fabrika kurmayı planladıklarını ifade eden Mustafa Öztürk,  "Şimdi biz yirmi kişiyle, otuz kişinin istihdam peşindeyiz ama bin beş yüz kişiden, belki iki bin kişiden bahsediyoruz inşallah. 10 tane fabrika yatırımcılarımız inşallah dört beş kişi hazır. Bizden ufak bir şey bekliyorlar, netlik bekliyorlar, somut bir şey bekliyorlar.  2 bin metrekare üzerine fabrikalar düşünüyoruz. Allah'ın izniyle inşallah güzel şeyler yapacağız. Milliyetçi Hareket Partisi'nin belediyeciliğini çevremize göstereceğiz inşallah" şeklinde konuştu.