Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri , Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ı ziyaret etti. 
Ziyarette konuşan Başkan Çağlayan, “Milliyetçi Hareket Partimizin kıymetli il başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretimize geldiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Cumhur İttifakı'nın bileşenleri olarak, şehrimiz için el ele verip çalışmaya devam edeceğiz. Güçlü bir Cumhur İttifakı'mızın devam ettiğini şehrimizdeki hemşerilerimize inşallah daha da güçlü bir biçimde göstereceğiz. Tekrar geldikleri için hem başkanımıza hem de ekibine çok teşekkür ediyorum. Durmak yok, bundan sonra daha güçlü bir biçimde devam edeceğiz.” dedi. 

Hüseyin Yıldız; Zaimoğlu köylerde sinek avlayacağına mahallerdeki sinek sorununu çözsün Hüseyin Yıldız; Zaimoğlu köylerde sinek avlayacağına mahallerdeki sinek sorununu çözsün

“Cumhur İttifakı bizim için çok elzemdir”

Mustafa Öztürk ise Cumhur İttifakı’nın birlik ve bütünlüğüne dikkat çekerek, “Cumhur İttifakı'nın olarak liderimizin  emir ve talimatlarıyla arkadaşlar şunu kesinlikle bilinmesini isterim. Herkes ayrı bir pencereden bakıyor. Ve Cumhur İttifakı'yla bizim aramızda, il başkanımız bizim aramızda bir sorun olma  olasılığı yüzde sıfır. Liderimiz emretmişti Cumhur İttifakı demiştir.  Biz bu yolda nefesimizin, kanımızın son damlasına kadar ilerleriz. Çünkü bu lidere sadakatten kaynaklı.  Dolayısıyla bizim Zonguldak için il başkanımız da Zonguldak'ın hayrına, menfaatine varsa el ele verip korkulu çoğu zaman için en iyisini yapmaya çalışacağız. Cumhur İttifakı bizim için çok elzemdir. Çünkü  liderlerimiz Sayın Cumhurbaşkanımızla bilge liderimiz kol kola girmişler. Etle tırnak olmuşlar. Bizim onların bu tutumunu sorgulama araştırma gibi bir derdimiz olamaz. Bize emredilir, talimat verilir, biz yerine getiririz. Ama gönülden yerine getiririz, ama emir olduğum için yerine getiririz. Biz inşallah başkanımla beraber gönülden yerine getirmeye çalışacağız, çalışıyoruz. Teşekkür ederim. Ayrıca eee bizi karşılamasından dolayı da teşekkür ediyoruz teşekkür ederim.” şeklinde konuştu. 

Mhp Akp 1 8 2024 1

Muhabir: Sertaç Özdemir