Zonguldak

Mustafa Öztürk: 'Kotra ile aramızda hiç bir problem yok'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk,  Murat Kotra ile arasında yaşananlar ile ilgili açıklamalarda bulunarak aralarında bir problem olmadığını söyledi.

Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mustafa Öztürk, Murat Kotra ile ilgili arasında yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Öztürk;”Benim teşkilat ile sorunum yok diyor değerli başkanım. Ben bir insana değer veriyorsam ondan gocunurum. Aradım Niyazi başkanı sordum benden yana bir sorunun var mı dedim. Başkanım durum senlik değil dedi ama isimde veremem dedi. Murat Kotra bizim MYK üyemizdir ve ağabeyimizdir. Bende kimse kimseden üstün değildir kardeşsek hepimiz kardeşiz değilsek hiçbirimiz değildir. Kotra bizim MYK üyemizdir ilde ki hiyarelşiye kesinlikle ve kesinlikle karışmaz. Bizim Murat Kotra ile bir sorunumuz olamaz o İstanbul’da biz Zonguldak’tayız. Biz 3600 üyede aldık partiyi 11000 üyeye çıkmışız 2 belediye almışız. Toplantılarda inşallah herkes gelmez diyorum ordan anlayın 80 metre kare bir yerimiz var salona sığamayacağız diye korkuyorum. Biz önceden 8 kişi toplantı yapıyorduk şimdi 58 kişi toplantı yapıyoruz. Biz herkese müdahale olursak Zonguldak’ın nüfusu çabuk düşer. 

" İŞİ ÇOK ZOR!”

Tahsin Erdem başkanımız bişeyler yapmaya çakışıyor ancak Zonguldak Belediyesini yönetmek eyalet yönetmek gibi birşey maalesef. Zonguldak’ta 7 milletten insan var hepsinin farklı görüşleri var o yüzden idare etmesi zor bir şehir. Ben burası için çok çabaladım ama burada belediye başkanlığı yapmak zor. Ömer Selim Alan Ankara’ya gidip istediğini alıp geliyordu ama tasarruf tedbirleride işin içine girdi ama işi çok zor Allah kolaylık versin diyoruz” şeklinde konuştu.