Zonguldak

Mustafa Yorulmaz; "Allah bunları yok etsin"

Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, FETÖ  Terör Örgütü Lideri Fethullah Gülen'in ölmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, FETÖ Lideri Fethullah Gülen'in ölmesiyle ilgili değerlendirme de bulunarak "Bir gecede bu kadar insanı öldürenlerden cenabı Allah hesabını sorar Allah bunların sülalesini yok etsin" dedi. 

FETÖ  Terör Örgütü Lideri Fethullah Gülen'in ölmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bir gecede  bu kadar kişiyi şehit eden gavurun 

Şimdi FETÖ'ye geldiği zaman FETÖ'nün tabii Türkiye'de insanları dini, inancıyla beraber insanları hepiniz toplumu kandırdı. Kandırdığı halde işi kendi silahlarımızı vergi verdiğimiz insanlara para ödediğimiz insanlar iki yüz elli bir tane vatandaşımızı öldürdüler. Bunlara,  Allah Cenabı Allah onları aşağıda inşallah sorar. Çünkü iki yüz elli bir insanın kanı az bir şey değil. Bir gece de  Bir saatte öldürüyorsun yani. Bunu Allah cenabı Allah sülalesini yok etsin gitsin. Başka bir şey demem yani. Yok etsin böyle insanları. Bizim yönetenler de bunun peşindeki gelenlerde idam çıkarması lazım. Bunun peşine idam gelmesi lazım. Eğer bir adam yanlış bir iş yapıyorsa idam gelmesi lazım. Biz yıllardan beri doksan dokuzdan beri idam diye bağırıyoruz. Kimse dinlemedi. Bizi yönetenler dinlemedi. Ankara'yı meclislere gittik. Her yere geldik. Cenabı Allah inşallah Cenabı Allah'ın  suçundan da kaçamayacak bu Fethullah gavuru. Çünkü gavurdan da kötüymüş. İnsan birbirini vurur mı? Türkiye'nin Yemen'i yemiş. Efendim ekmeğini yemiş, parasını almış. Hala da ülkelerde fabrikaları var. Devlet bunu bir gecede el koyar. Hepsine koyar. Bunu yapması lazım zaten. Böyle yapmazsa caydırılır. Daha çok örgütten çıkar böyle. Birine müsaade edersen bir daha gelir. Şimdi duyuyoruz bazen. Bilmiyoruz doğru mudur yalan mıdır? Bir iki üç tane daha örgüt var diyorlar. Bunu hep devletin suçu bu. Buna müsaade etmeyeceksin.  Kürtler de bizim kardeşimiz ama içindeki o yabani hayvanları ayıklamak lazım. Şimdi bir tanesi geçen akşam efendim  şeye Edirne'ye ziyaret ediyor. Siyasetin bir tanesi. Biri tutuyor biri kaldırıyor. Bu böyle bir yere varamayız. Hepsinden nefret ediyoruz biz artık. Yani samimi söylüyorum yani insan bu örgütlerden nefret ediyoruz ya. Allah belalarını versin" şeklinde konuştu.