Uyuşturucu operasyonu! 21 şüpheli yakalandı, 8'i Beycuma cezaevine gönderildi Uyuşturucu operasyonu! 21 şüpheli yakalandı, 8'i Beycuma cezaevine gönderildi

-ÖZEL HABER-

2019 yılında göreve gelen AK Parti Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, otobüs kiralayarak Zonguldak Kömürspora hibe etti. Yıllık kiralanan otobüs sözleşme sona ermesinin ardından Mart ayında yapılan seçimde belediye başkanı olarak seçilen Tahsin Erdem tarafından ekonomik sorunlar nedeniyle yeniden kiralama yapılmayarak geri iade edildiği öğrenildi.

ÖNCE KULÜP BİNASI ŞİMDİ OTOBÜS

Yıllarca Zonguldak Kömürspor tarafından kullanılan TTK’ya ait bina, kullanıma uygun olmadığı gerekçesiyle yönetim tarafından boşaltılmıştı. Kırmızı-lacivertli ekip, sonrasında ise kalacak yer konusunda büyük sıkıntılar yaşamıştı. Kalacak yer probleminin ardından şimdi ise otobüs sorunu Kömürspor camiasında büyük soruna neden olacak.

Öte yandan, CHP’li Zonguldak Belediyesi’nin bu yönde karar alması kamuoyunda beklenmiyordu. Seçim öncesinde ve Ankaraspor-Nazilli Belediyespor karşılaşmasında şike yapıldığı iddia edildiği günlerde Zonguldakspor’un yanında gibi görünen CHP’nin kazandığı belediye tarafından bu tür karar alınması tepkilere neden oldu.

Muhabir: Sertaç Özdemir