Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu beldesi Belediye Başkanı Ali Özdal, beldenin 6 mahallesinde internet altyapısının yükseltilerek fiber altyapısına geçeceğinin müjdesini verdi.

Çaycuma'da çocuk koruma ve kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı Çaycuma'da çocuk koruma ve kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı

Nebioğlu beldesinde Türk Telekom yetkilileri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Özdal, daha önce Yeşilyurt mahallesine söz verdiği gibi beldenin Karaevligeriş, Bayramoğlu, Mucumoğlu, Çilesizoğlu, Pilcivanlı ve Abdurrahmanlar mahallelerine fiber altyapının geleceğini ve çalışmaların başlayacağını ifade etti. 

Başkan Özdal, Terziler Mahallesi içinde görüşmelerin devam ettiğini kaydetti

Başkan Özdal "Yeşilyurt mahallemizde sonra sözverdiğimiz gibi Karaevligeriş, Bayramoğlu, Mucumoğlu, Çilesizoğlu, Pilcivanlı, Abdurrahmanlar mahallelerimize de Türk Telekom Fiber altyapısına kavuşturuyoruz. Projemiz inşallah 1 ay içinde tamamlanacaktır. Terziler mahallemiz içinde altyapı görüşmelerimiz devam etmektedir. Ayrıca merkez mahallemizde de internet altyapı çalışmaları kısa zamanda tamamlanacaktır. Proje için bize destek olan Türk Telekom ailesine ve Türk Telekom Planlama Teknik sorumlusu Ergin Kardaş'a teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: Bülten