Ayakkabının orijinal olup olmadığını anlamak için yapılması gereken birkaç adım vardır. Ayakkabının mutlaka belirli fiyat aralığı bulunmaktadır. Çok düşük fiyatlar, ürünün orijinal olmadığının işaretidir. New Balance ayakkabı modelleri, markalı kutu içerisinde gelir. Kutu üzerinde model numarası ve renk bilgileri yer almaktadır. Ayakkabı üzerinde bulunan etiketlerin ve logoların düzgün net ve doğru bir şekilde yazılmış olması gerekmektedir. Etiket üzerinde bulunan model numarası ve üretim bilgileri yer alır. New Balance ayakkabılar, yüksek kaliteye sahip olan malzemelerden üretilmektedir. Dikişleri düzgün ve sağlam olması ile birlikte malzemenin kaliteli ve dayanıklı olması oldukça önemlidir. Sahte ürünler genellikle kalitesiz malzemelerden kullanılır ve dikişlerde problem yaşanmaktadır. New Balance ayakkabıların üretimi belirli ülkelerde tamamlanır. Üretim yerinin eksik olduğu veya yanlış olduğu bilgilendirmede ürün sahte olabilir. Orijinal olan New Balance ürünlerinde her çiftin kendine özgü seri numarası bulunmaktadır. Bu seri numarası etiket üzerinde yer almaktadır.  Orijinal ürün satın almak için sportstyle.com.tr üzerinden güvenle alışveriş işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Günlük Konfor

Günlük hayatın hareketliliği ve temposu göz önünde bulundurulduğunda, doğru ayakkabı seçimi yapmak oldukça büyük önem taşımaktadır. New Balance 408, bu ihtiyacı karşılamak için tasarlanmış bir model olarak sportstyle.com.tr üzerindekarşımıza çıkmaktadır. Hem rahatlığı hem de şıklığı göz önünde bulunduranlar için ideal bir seçenektir. New Balance 408 kadın ayakkabı modelinin en önemli özelliklerinden biri, C-CAP orta taban yastıklamasıdır. Oldukça dayanıklı ve hafif bir taban ile üretilmiş olup, ayakkabı kullanımında gün boyu eşsiz destek sağlamaktadır. Bu teknoloji, ayak yorgunluğunu minimize ederek uzun süreli kullanım esnasında ekstra konfor sunmaktadır.

Darbenin 44. Yılı Darbenin 44. Yılı

Dayanıklılık ve Performans

New Balance 408 kadın ayakkabı modeli, sadece estetik olmaması ile birlikte işlevsellik açısından da sıklıkla tercih edilmektedir. Dayanıklı taban desteği ile her türlü zemin üzerinde güvenli adım atılmasını sağlar. Uzun ömürlü malzemelerin kullanılması sayesinde günlük kullanımda aşınmalara karşı direnç göstermektedir. New Balance 408, çok yönlü tasarıma sahip olması ile birlikte birden fazla kombin seçenekleri ile kullanılabilir. İşe giderken, hafta sonu gezmelerine rahatlıkla tercih edilebilir. Kot pantolon, tayt, şort veya spor eteklerle kombinlenince mükemmel uyum sağlar. Günlük hayatınızda New Balance 408 modeli ile rahatlık sağlamak istiyorsanız sportstyle.com.tr sitesini ziyaret etmeyi unutmayın!

Kaynak: Haber Merkezi