FIFA hakemi Halil Umut Meler’e, MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından atılan yumruk nedeniyle kısa süreli “süresiz tatil” ilan edilen futbol liglerinde takvim sıkıştı. Normalde 16-17 Aralık tarihlerinde oynanması gereken maçlar, 19 Aralık Salı ve 20 Aralık Çarşamba gününe kaydırıldı. Hafta arası maçlarının ardından maç takvimi, sezon başında belirtildiği gibi haftalık düzende işleyecek.

Bir defaya mahsus oynanacak hafta arası maçları, takımları bir hayli sıkıntıya soktu. Plan ve maç programlarını değiştirmek zorunda takımlar, 4 gün arayla oynanacak maçlara göre kısa süreli hızlandırılmış bir program izleyecek.

Bu doğrultuda Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Zonguldak temsilcileri Ereğli Belediyespor ile Alaplı Belediyespor’un programında da değişiklik yaşandı.

6’ncı grupta yer alan Zonguldak takımları, 20 Aralık Çarşamba günü Bolu Gerede ve Eskişehir deplasmanlarında mücadele edecek. Ereğli Belediyespor Eskişehir Yunusemrespor, Alaplı Belediyespor ise Bolu Geredespor karşısında 3 puan  arayacak. Dış saha maçlarının ardından temsilcilerimiz, 4 gün sonra iç saha maçına çıkacak.

11’inci haftaya denk gelen 24 Aralık maçlarında Ereğli Belediyespor, Başkent temsilcisi 1926 Polatlı Belediyespor’u, Alaplı Belediyespor da Düzce ekibi Çilimli Belediyespor’u konuk edecek.

19-20 Aralık tarihlerinde oynanacak 10’uncu haftanın maç programı şöyle:

19 ARALIK SALI

Saat 14.00 Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sahası: Eskişehir Demirspor-Kaynaşlı Belediyespor

20 ARALIK ÇARŞAMBA

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu eşleşmeleri belli oldu Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu eşleşmeleri belli oldu

Saat 14.00 Gerede İlçe Stadı: Geredespor-Alaplı Belediyespor

Saat 14.00 Çilimli İlçe Stadı: Çilimli Belediyespor-Kırşehir Gençlik Hizmetleri

Saat 14.00 Eskişehir Necdet Yıldırım Sahası: Eskişehir Yunusemrespor-Ereğli Belediyespor

Saat 14.00 Gölbaşı Belediyesi Muhsin Yazıcıoğlu Stadı: Ankara TKİ-Gölbaşı Belediyespor

Saat 14.00 Polatlı İlçe Stadı: 1926 Polatlı Belediyespor-Eskişehirspor

SPOR SERVİSİ

b-2

Editör: Hüseyin EKİNCİ