Ereğli Belediyesi, 2023 Asfalt Dönemi için hazırlanan proje kapsamında, ilçenin ana arterlerinde ve önemli caddelerinde 60 bin ton sıcak asfalt dökümü gerçekleştiriyor. Bu proje, sürdürülebilir bir altyapının yanı sıra, sürücüler ve yayalar için daha güvenli ve konforlu bir ulaşım ağı sağlamayı amaçlamaktadır.

Erdemir’den yeşil çelik için dev adım Erdemir’den yeşil çelik için dev adım

Ekipler, özellikle trafik yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Hava şartlarının uygun olduğu zamanlarda hız kesmeden ilerleyen ekipler, projenin en kısa sürede tamamlanması için azami gayret gösteriyor.

Ereğli Belediye Başkanı, yaptığı açıklamada, 2023 Asfalt Dönemi projesinin Ereğli'nin altyapısına önemli katkılar sağlayacağını belirterek, "Kentimizin birçok noktasında gerçekleştirdiğimiz sıcak asfalt dökümü çalışmalarıyla yollarımızı daha güvenli ve konforlu hale getiriyoruz. Vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde seyahat etmesini sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

Yerel sakinler, yeni asfalt yolların tamamlanmasıyla birlikte trafik sıkışıklığı ve ulaşım sorunlarının azalacağını dile getirirken, Ereğli'nin modern bir görünüme kavuşacağından memnuniyetlerini ifade ettiler.

Ereğli ilçesinde gerçekleştirilen 2023 Asfalt Dönemi projesiyle, kentin altyapısı güçlenirken, daha güvenli ve konforlu bir ulaşım ağı oluşturulması hedefleniyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölge sakinlerinin ulaşım deneyimlerinin önemli ölçüde iyileşeceği öngörülüyor. /Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Dünyada sadece Güney Amerika, Honduras ve Türkiye'de bulunuyor Dünyada sadece Güney Amerika, Honduras ve Türkiye'de bulunuyor

WhatsApp-Image-2023-07-17-at-14.31.12WhatsApp-Image-2023-07-17-at-14.31.12-(3)WhatsApp-Image-2023-07-17-at-14.31.12-(2)WhatsApp-Image-2023-07-17-at-14.31.11

Genç anne doğumda hayatını kaybetti! Genç anne doğumda hayatını kaybetti!

Düğün fotoğrafçısı en mutlu günü kana buladı! 2 ölü, 1’i ağır, 1'i çocuk 4 yaralı! Düğün fotoğrafçısı en mutlu günü kana buladı! 2 ölü, 1’i ağır, 1'i çocuk 4 yaralı!

Sıcaklıklar ölümcül olacak! Sıcaklıklar ölümcül olacak!

Tahıl koridoru durdu! Tahıl koridoru durdu!

Karadeniz patlayacak, Zonguldak yok olacak! Karadeniz patlayacak, Zonguldak yok olacak!

Belediyeye ateş püskürdü:  Sular lağım kokuyor Belediyeye ateş püskürdü: Sular lağım kokuyor

Ünlü gazeteciden Zonguldak eleştirisi! 100.000 liraya yapılmış! Ünlü gazeteciden Zonguldak eleştirisi! 100.000 liraya yapılmış!

Sözlü tartışma kavgaya dönüştü: Kadın esnafı darp etti! Sözlü tartışma kavgaya dönüştü: Kadın esnafı darp etti!

Editör: Murat Barutçu