Zafer Partisinin bir toplantısında söz alan Zonguldak İl başkanı Oğuzhan Turhan yaptığı açıklamalarda iktidarı eleştirdi.

Turhan şunları söyledi:

Ertuğrul’dan “Erken seçim” vurgusu: “İktidar değişmeli” Ertuğrul’dan “Erken seçim” vurgusu: “İktidar değişmeli”

Değerli Zafer Partililer ve Çok Kıymetli Misafirlerimiz hepiniz hoş geldiniz.

Bu güzel günde sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.

Bu hafta, Zafer Partisi’nin 3. yılına ulaşmış oluyoruz. Aradan geçen bu üç yıl içinde Zafer Partisi, Türk siyasetinde büyük etkiler yapmayı bütün olumsuz şartlara rağmen başarmıştır.

Ülkemizin karşı karşıya olduğu en yaşamsal sorun hiç şüphesiz bir istilaya dönüşmüş olan sayıları 13 milyon olan sığınmacı ve kaçakların teşkil ettiği sorundur.

Tabii ki bu sorun iktidar partisi AKP’ye ve iktidara gelmesini destekleyen ittifak üyelerinin Türk Milletini karşı karşıya getirdiği kadar bu sorunun bu boyutlara çıkmasında senelerce sesiz kalan, susan ve hatta bunun ötesinde sığınmacılar ve kaçaklar politikasında örtülü şekilde destekleyen sarı muhalefetin de büyük payı vardır.

3 sene önce kurulup mücadelesine başladığı zaman Türk milleti iktidar ve muhalefet tarafından öğretilmiş çaresizlikle sığınmacı ve kaçaklardan bıkmış olsa dahi onların geri yollanamayacağı konusunda büyük bir umutsuzluk içerisinde adeta teslim olmuştu.

Ancak; Zafer Partisi bu üç sene içerisinde vermiş olduğu mücadele ile Türk Milletinin ülkesini geri alabileceğine, sığınmacı ve kaçakları vatanlarına yollayacağına dair inancını ayağa kaldırmıştır artık Türk Milleti sığınmacı ve kaçakların vatanlarına geri dönebileceğine inanmıştır.

Bundan sonra Zafer Partisi’ne düşen görev sığınmacıların ülkelerine geri gönderebilmek için ve ülkemizin planlı ve bölgesel kalkınmasını sağlayacak Batı Karadeniz ve Zonguldak için çok önemli olan 4 deniz 4 bölge projesini uygulayabilmek için Türk milletinin ve Zonguldaklıların desteğini almaktır.

Filyos Vadi Bölgemiz hızlı bir kalkınma süreci içerisindedir, Ereğli bölgemizdeki tersane bölgesindeki sorunlar devam etmektedir. 362 kilometrelik doğu Karadeniz sahil yolunu 4 yılda yapanlar 50 kilometrelik Filyos yolunu 20 yılda yapamadılar.

Zafer Partisi olarak Zonguldak’ın zaferi için çalışıyor ve teşkilatlanıyoruz. Zonguldakımızın tüm değerlerine sahip çıktık ve sahip çıkmaya devam edeceğiz. Zonguldaksporun küme düşmesi sürecinde destek olmayanları, Şampiyon Kadınlarımız Basket67 takımımıza bölgemizde para kazanıp destekleyici olmayanları unutmayacağız ve unutturmayacağız.

Çaycuma’da Manda yoğurdundan, Tarım arazilerinden, Gökçebey’de kestane balından, Ereğli’de Osmanlı çileğinden, Demir çelik üretiminden, Devrek bastonundan, limanlarımızdan, Kömürümüzden, TKK’dan vazgeçmeyeceğiz ve tüm değerlerimizi korumaktan vazgeçmeyeceğimizi bildiririz!!

Değerli Zafer Partililer ve Kıymetli misafirler

26 Ağustos, Zafer Partisi’nin kuruluş yıldönümü. 26 Ağustos, Büyük Taarruzun, Malazgirt Meydan Savaşının yıldönümü yani Ağustos ve 26’sı bir zaferler ayı ve günü. İnşallah Zafer Partisi de verdiği mücadeleyle Türk Milletini 21. yüzyılda yeni bir zafere götürecek.

Ben, bu yolda en olumsuz şartlarda benimle birlikte yola çıkan Zafer Partisi’ni ilimizde kuran, ilçelerimizdeki bütün sevgili arkadaşlarıma içtenlikle tekrar teşekkür ediyorum. Daha sonra bize katılan ve bu zor mücadeleyi birlikte verdiğim, bundan sonra da birlikte vereceğimiz arkadaşlarımıza da içtenlikle teşekkürlerimi sunuyorum.

Konuşmamı uzatmıyorum çünkü burada çok değerli misafirlerimiz var bizleri yalnız bırakmadılar Sayın Genel Başkan yardımcımız Lütfi Şahsuvaroğlu Bey ve Genel Başkanımızın Başdanışmanı Gencehan Bey aramızda sözü onlara devretmeden son kez söylemek isterim bugün film, izledik tiyatro seyrettik ve birazdan güzel bir konser ile şarkılar dinleyeceğiz peki şiir yok mu? 

Var tabiî ki. Bu şiir Hepinizin bildiği bir şiir

Güneşli bir günde

Masmavi göreceğiz Karadeniz’i

Balkaya’danKapuz’a kadar.

Karış karış biliriz bu şehri;

EKİ’nin çiçekli bahçeleri,

Rıhtıma kömür taşıyan vagonlarıyla;

Paydos saatlerinde yollara dökülen,

Soluk benizli insanlarıyla.

Siyah akar Zonguldak’ın deresi

Yüz karası değil, kömür karası

Böyle kazanılır ekmek parası

BU ZAFER ALAPLI’NIN ZAFERİ OLACAK! BU ZAFER EREĞLİ’NİN ZAFERİ OLACAK!

BU ZAFER ÇAYCUMA’NIN ZAFERİ OLACAK BU ZAFER GÖKÇEBEY’İN ZAFERİ OLACAK

BU ZAFER DEVREK’İN ZAFERİ OLACAK! BU ZAFER KOZLU’NUN ZAFERİ OLACAK!

BU ZAFER KİLİMLİ’NİN ZAFERİ OLACAK! BU ZAFER ZONGULDAK’IN ZAFERİ OLACAK!

BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN ZAFERİNİN 3. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

Kutlu olsun.

Hepinize tekrar teşekkür ediyorum. 

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

(Bülten)

Kaynak: Bülten