Siyaset

Oğuzhan Turhan; MHP ve CHP’yi topa tuttu

Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Turhan ve beraberindekiler Zonguldak Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti. Turhan Dernek ziyaretinde MHP ve CHP’nin açıklamalarını ağır sözlerle eleştirdi.

Abone Ol

Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Turhan ve beraberindekiler Zonguldak Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti. Turhan Dernek ziyaretinde MHP ve CHP’nin açıklamalarını ağır sözlerle eleştirdi. 

Terörist başı Abdullah Öcalan’a yönelik açıklamalarda bulunan  Turhan, CHP ve MHP Genel Başkanları topa tuttu.

Oğuzhan Turhan yaptığı açıklamada "Dün ve ondan önceki gün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bildiğiniz üzere Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı'nın grup toplantılarında yapmış olduğu açıklamaları kınayan bir basın açıklaması gerçekleştirdik  aynı gün içerisinde Şehit Aileleri Derneği Başkanımızla bölücü bebek katili, Apo canisinin mecliste konuşmasını kınayan bir açıklama yapmıştı. Biz de bu açıklamanın  altına Zafer Partisi olarak imza atıyoruz, destekliyoruz Bugün şehitlerimizin, şehit yakınlarımızın gururunu inciten bu açıklamayı kabul etmediğimizi bildiririz. Ve bu tutumun bu anlayışın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temsil edilmesini biz istemiyoruz Zafer Partisi olarak. Bugün şehit ailelerimizi ziyarete geldik. Onlarla konuşacağız. Basında  bazı arkadaşlar işte bize ülkücülük öğretilmesin. Biz bu ülkenin çimentosuyuz gibi söylemlerde bulunuyorlar. Bu arkadaşlar Türk milliyetçiliği ve Atatürk'ün ortaya koyduğu mücadeleden habersizler herhalde. Çünkü Apo'nun mecliste konuşmasının nasıl izahat edebilirler? Nasıl savunabilirler? Bilmiyorum. Eğer bu söylemin ardından gelen lidere sadakat şerefimizdir sözü söylüyorlarsa ben buradan onlara şunu söylüyorum siz şerefsizsiniz. Yani Abdullah Öcalan'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde konuşmasını ifade etmesini savunuyorsanız siz şerefsizsiniz Bu şehitlerimizin dökülen kanlarıyla bu ülkede bizzat hayatta kaldık bu devlet  varlığını sürdürmeye devam etti. Bunlara karşı yapmış olduğunuz bu incitici söylemden ötürü Utanmalısınız ve derhal şehitlerimizin yakınlarından özür dilemelisiniz" şeklinde konuştu.