Devrek Öğretmenevi Müdürü Hüseyin Okay'ın oğlu Optisyen Bora Mustafa Okay, Yeni Mahalle Vedat Ali Özkan Caddesi'nde açtığı mağaza ile ticaret hayatına adım attı.

Zonguldak'ta kanlı pusu! Dayı ve yeğen silahlı saldırıda öldü Zonguldak'ta kanlı pusu! Dayı ve yeğen silahlı saldırıda öldü

Göz sağlığını önemseyen ve kaliteli hizmet anlayışını ön planda tutan Okay Optik, geniş ürün yelpazesi ile Devreklilerin beğenisine sunuldu. Açılış öncesinde protokol üyeleri tarafından konuşmalar yapıldı ve dualar okundu. Törenin ardından açılış kurdelesi Devrek Kaymakamı Muhammed Evlice, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Devrek Öğretmenevi Müdürü Hüseyin Okay ve mağaza sahibi Optisyen Bora Mustafa Okay tarafından kesildi.

Açılış sonrası protokol üyeleri, mağaza hakkında Optisyen Bora Mustafa Okay'dan bilgi aldı. Okay Optik’in sahibi, davete katılanlara teşekkür ederek, "Son teknoloji cihazlarla donatılmış mağazamızda, müşterilerimize kaliteli ve uygun fiyatlı gözlük çeşitleri sunuyoruz. Tüm halkımızı Okay Optik'e bekleriz." dedi.

Muhabir: Handan Alataş