Zonguldak

Okul önü karmaşasına Zonguldak Belediyesi’nden çözüm

Zonguldak merkeze bağlı Mithatpaşa Mahallesi'nde, Gazi Ortaokulu önünde yer alan rampaya park edilen araçlar, hem yayalara hem de diğer sürücülere zor anlar yaşatıyordu.

Abone Ol

Zonguldak'ta ablasını öldüren, eniştesini ve yeğenlerini bıçaklayan zanlı tutuklandı Zonguldak'ta ablasını öldüren, eniştesini ve yeğenlerini bıçaklayan zanlı tutuklandı

Manav, sesinden rahatsız olduğu 10 yaşındaki çocuğu öldürdü Manav, sesinden rahatsız olduğu 10 yaşındaki çocuğu öldürdü

Zonguldak merkeze bağlı Mithatpaşa Mahallesi'nde, Gazi Ortaokulu önünde yer alan rampaya park edilen araçlar, hem yayalara hem de diğer sürücülere zor anlar yaşatıyordu. Yapılan haberler ve velilerin yoğun şikayetlerinin ardından, Zonguldak Belediyesi ekipleri bölgeye sağlı sollu dubalar yerleştirerek soruna çözüm getirdi.

Daha önce birçok kez gündeme gelen bu alanda, sağlı sollu park edilen otomobiller, özellikle okul giriş ve çıkış saatlerinde hem araç trafiğini aksatıyor hem de öğrencilerin güvenli geçişini tehlikeye sokuyordu. Veliler, araçların oluşturduğu karmaşanın öğrenciler için büyük risk taşıdığını belirterek yetkililerden acil çözüm talep etmişti.

Okulların yaz tatiline girmesiyle trafik sorunu geçici olarak azalsa da, 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı öncesinde Zonguldak Belediyesi gerekli önlemleri alarak bölgeye dubalar yerleştirdi. Böylece, hatalı parklanmaların önüne geçilerek hem yayaların hem de sürücülerin güvenliği sağlanmış oldu.