Zonguldak Haber – Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, yarın yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin açıklamada bulundu.

Eylem Ertuğrul’dan Maden Arama tepkisi: “Halkımızın yanındayız” Eylem Ertuğrul’dan Maden Arama tepkisi: “Halkımızın yanındayız”

 Zonguldak Belediye Başkanı Selim, yarın yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi değerlendirmelerde bulundu. Alan,"Gönlümüzden geçen en yüksek oyu almak" dedi.

Seçimlerin bu zamana kadarki süreçte kardeşçe geçtiğini ifade eden başkan Alan, "Yarın önemli bir seçim var. Vatanımız milletimize hayırlı uğurlu olsun. 14 Mayıs’ta da gayet güzel bir ortam vardı. Kardeşçe centilmence. İnşallah bu sonucu neticelendiririz. Gönlümüzden geçen saygı değer Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ı tekrar bu seçimden galip çıkması. Cumhurbaşkanımızın balkon konuşması yapması. Bütün çalışanlarımıza gençlerimize, kadınlarımıza İl başkanımız ilçe başkanımıza dava arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Bizim gönlümüzdeki geçen en yüksek oyu almak. Nasip takdir vatandaşımızın.”dedi. Haber: Sertaç Özdemir

Bay bay Kemal sen hukuk nedir bilmiyorsun, senin parlamentoda sayın ne? Bay bay Kemal sen hukuk nedir bilmiyorsun, senin parlamentoda sayın ne?

Gazipaşa Caddesi’nde TOGG hayranlarıyla buluştu Gazipaşa Caddesi’nde TOGG hayranlarıyla buluştu

Köktürk ve Ayan’dan ZGC’ye ziyaret Köktürk ve Ayan’dan ZGC’ye ziyaret

 

Editör: Virda Şahin