Zonguldak

Ömer Selim Alan'a coşkulu karşılama

Cumhur ittifakının Zonguldak Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Ömer Selim Alan, Zonguldak’ta kahraman gibi karşılandı.

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Ömer Selim Alan bugün Zonguldak’a geldi.

 Zonguldak Belediyesi önünde belediye başkanı Ömer Selim Alan için karşılama programı düzenlendi.

Ak Parti‘li vatandaşların katılım gösterdiği program öncesinde ikram çeşmesi kuruldu. Burada vatandaşlara çorba dağıtıldı.

Belediye başkanı Ömer Selim Alan davul ve zurnalarla karşılandı. Öte yandan vatandaşlar dans ederek Ömer Selim Alan’ı beklediler.

Ömer Selim Alan meşalelerle sloganlar eşliğinde karşılandı. Yoğun kalabalık içerisinde ilerlerlemekte güçlük çeken Başkan Alan’a vatandaşlar sarılarak sevgi gösterisinde bulundular.

Daha sonra Zonguldak Belediye binası önünde AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk konuşma yaptılar.

Ahmet Çolakoğlu, “Zonguldak’ı bir şantiyeye çevirdik. Zonguldak’ta Ömer Selim Alan ile birlikte bir çok projeye imza attık. Bugün tekrar bir başlangıç. İnşallah yine 31 Mart’ta Cumhur İttifakı ile beraber yeni hizmetler, yeni projeler yapmaya Zonguldak ‘Evet’ diyecek.” dedi.

Milletvekili Muammer Avcı konuşmasında, “Bizler Zonguldak sevdalısıyız. Bizler bu işi gönülden yapıyoruz. Sizlerden şunu istiyorum yapılan işleri aklınızda tutun. Bu coşkulu günde sizlerle beraber olmaktan gurur duydum.” dedi.

 Mustafa Öztürk, “Hepinizden Allah razı olsun. Bizleri coşku ile karşıladınız. Kimse bizim aramıza nifak sokmasın, sokmasına da izin vermesin. Liderimiz emreder bizler ölürüz. Bu coşkuyu bozmayalım.” Şeklinde konuştu.

Mustafa Çağlayan, “Cumhur ittifakımızın Zonguldak belediye başkanı adayımızın Ömer Selim Alan’ın hayırlı olmasını diliyorum. Şehrimize hayırlı olsun. Sağımıza ve solumuza döndüğümüzde ayrı bir hizmet var. Ama yetmez inşallah devamı gelecek.” İfadelerini kullandı.

“BİZİMKİSİ BİR AŞK HİKAYESİ”

Son olarak, vatandaşlara hitap eden Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Çok heyecanlıyım, mutluyum. Bizleri tekrar bu önemli bu müstesna göreve layık gören Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. 2019 yılında bir yola çıktık ve yeni bir Zonguldak dedik. Şimdi yeni sloganımız var ‘Daha yeni başlıyoruz’  sloganı ile yola çıkıyoruz. Çok kötü bir belediye devir aldık.  Bir gün dahi mazeret üretmedik. Pandemi yaşadık, asrın felaketini yaşadık. Allah'ım bir daha yaşatmasın. Bizimkisi bir aşk hikayesi. Yeni hikayeler yazmak için tekrar yeniden aday olduk. Dün tekrar ipi göğüsledik. Şimdi proje zamanı dün aday olduktan sonra MHP il Başkanımız Mustafa Öztürk ve İl Başkanımız Mustafa Çağlayan'ın arasına girdim ve dilek tuttum. İnşallah 31 Mart tarihinde tekrar ipi göğüsleyeceğiz. Hepinizin destekleri ile daha fazla hizmet için yola çıktık destek bekliyoruz.  Bizim çok büyük hedeflerimiz var. Çok büyük hayallerimiz var. Bunları da sizlerin desteği sayesinde gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'yi Zonguldak'ta inşallah ağırlayacağız. Burada çok coşkulu karşıladınız. 31 Mart tarihinde bunun finali Gazipaşa Caddesi'nde yapacağız inşallah.

 “ESKİ ALAN DEĞİLİM”

Ömer Selim Alan konuşmasına şöyle devam etti:

“2019 yılındaki göreve geldiğim Selim Alan değilim. İlk geldiğimde acemilik dönemimdi. Kırdığım üzdüğüm kim varsa herkesten özür diliyorum. Herkesten helallik istiyorum. Hakkınızı helal edin. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Hep birlikte sıkmadık el, çalmadık kapı girmedik gönül bırakmamaya hazır mısınız?”

Haber: Fadime YILMAZ ELMA/Sertaç ÖZDEMİR