Kaçak ocakta göçük: 1 işçi mahsur kaldı. Ekipler olay yerine sevk edildi Kaçak ocakta göçük: 1 işçi mahsur kaldı. Ekipler olay yerine sevk edildi

Zonguldak Romanlar Derneği Kurucu İl Başkanı Haktan Aydın Gezer, önceki dönem belediye başkanı Ömer Selim Alan’a sert eleştirilerde bulundu. Gezer, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Alan’ı kendi menfaati için çalışan ve parti içinde gövde gösterisi yapmaya başlayan biri olarak nitelendirdi.

Başkan Gezer, sosyal medyadan yaptığı açıklama şu şekilde:

“Kendisini o makama getiren insanları hiçe sayarak herkesi kukla gibi oradan oraya oynatan teşkilatlarını hiçe sayan partiye hizmet vermek isteyenleri ‘Benim partiyle işim olmaz’ diyerek yönetime girmesini engelleyen 5 yıllık görev sürecinde 4 yıl hiçbir teşkilattan personel almayan bazı dernekleri hiçe sayıp hatta tehditle kapattıran zaat ‘Dava adamlığı diye bir şey yok’ diyerek sadece kendi menfaati için çalışan zaat şimdi partinin toplantılarında gövde gösterisi yapmaya başladı. Birde utanmadan sıkılmadan sosyal medya hesaplarında dürüstlük abidesi yapmaya devam ediyor ve Partinin başındaki il ilçe kadın kolları gençlik kolları milletvekilleri zaatın niyetini bildiği halde buna dur demek yerine destek oluyor.Yüzlerce binlerce insanı partiden soğutan uzaklaştıran bir zaatın hiçbir şekilde faydası olmadığı gibi çok zararı olduğunu ve olacağını ne zaman göreceksiniz.Yaşadığım sıkıntıları hepiniz biliyordunuz herkes sağıra yattı.Şimdi önümüzde büyük seçim var beni seçim çalışmaları için kimse aramasın.2023 genel seçimlerde Zonguldak milletvekili Muammer AVCI'nın hatrını kıramadıgım için hiçbir görevim ve Aktif üyeliğim olmadığı halde görev yapmıştım.Fakat artık yeter çok yıprandım dahada yıpranmak istemiyorum hiçbir siyasi görüşüm yoktur”dedi.

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA