Çaycumayı karıştıran olay! Dur ihtarına uymayan sürücü polisten kaçtı Çaycumayı karıştıran olay! Dur ihtarına uymayan sürücü polisten kaçtı

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, yerli ve milli otomobilimiz TOGG’u belediye bünyesine kazandırdı. Belediye meclis toplantısında alınan karar ile sipariş verilen siyah renk 67 VF 889 plakalı TOGG aracı Ankara’dan yola çıktı.
Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, geçtiğimiz yıl Bartın'a gelen yerli ve milli otomobil TOGG'a sirk maymunu benzetmesi yapmıştı. 
Çaycuma Belediyesi'nin Facebook hesabından TOGG ile ilgili yapılan ve sonradan silinen paylaşımda, "Akıl tutulması, şuur yitimi böyle bir şey. Karabük'ten Bartın'a, Kilimli'den Kozlu'ya sirk maymunu gibi dolaştırılan bir araç ve etrafında adeta ona tapınan kalabalıklar. Bir secde edilmediği eksik. İçten içe büyüyen bir kompleksin, onulmaz bir eksiklik duygusunun, dünya insanlığı karşısında yaşadığımız geri kalmışlık korkusunun ürünü değilse nedir bu görüntüler. Aziz Nesin'in ‘Zübük’ romanını bir kez daha okuma zamanı." denilmişti..
Geçtiğimiz yıl yapılan bu paylaşımın ardından Çaycuma Belediyesi’ne kazandırılan TOGG marka araç “Manidar” olarak yorumlandı.

Kaynak: Haber Merkezi