Kdz. Ereğli

Ören Mahallesi’nde doğalgaz çalışmaları başladı

Kdz. Ereğli Ören Mahallesi’ne doğalgaz verilmesi için çalışmalar fiili olarak başladı. Dergaz yetkilileri çalışmaların yapılacağı güzergahta incelemelerde bulundu, gerekli araç, gereçler mahalleye getirildi.

Abone Ol

Kdz. Ereğli’de uzun yıllardır doğalgaz bekleyen Ören Mahallesi sonunda doğalgaza kavuşuyor.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın girişimleriyle geçtiğimiz yıl belediye meclisinden çıkartılan kadastro yollarının imar yolu olarak kabul edilmesi kararının ardından Başkan Posbıyık’ın da Yönetim Kurulu Üyesi olduğu DERGAZ, 2024 yılında çalışmalara başlama kararı aldı.

Ülkemizin yaşadığı deprem felaketinden sonra askıya alınan bu karar Başkan Posbıyık’ın girişimleriyle tekrar gündeme alındı.

Dergaz ekipleri, çalışmalara başlamak için mahalleye araç ve gereçleri getirdi. Belediye Meclis Üyesi Kadir Tekin ve Mahalle Muhtarı İsmail Sever ile görüşen ekipler, hattın geçeceği bölgelerde incelemelerde bulundular.

Mahalle Muhtarı İsmail Sever, “Doğalgaz çalışmaları başladı. Bu süreçte çalışmalarımızda büyük emeği geçen Belediye Başkanımız Halil Posbıyık’a, Milletvekilimiz Saffet Bozkurt beye, Belediye Meclis Üyesi Kadir Tekin ve Belediye Dergaz danışmanı Mustafa Kuru’ya mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Hattın geçeceği alanlardaki çalışma planlandığı şekliyle devam edecek.