Siyaset

Osman Zaimoğlu, "İstifalardan kimse bir algı yaratmasın"

CHP merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, istifalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

CHP merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, istifalar  ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak istifaların sağlık sorunu ve özel işlerle ilgili olduğunu söyledi.

CHP' de herhangi bir kaosun olmadığını ifade eden  Zaimoğlu, "Değerli basın mensubu arkadaşlarım dün de basın bülteninde atmıştım açıklamayı  merkez yönetim kurulu üyelerimizden üç tane değerli arkadaşımız işlerinin  ve bazı sağlık sorunları, problemleri nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi'nin bundan sonraki çalışmalarında yararlı olamayacağını yönetim kurulunda işgalci durumda olmamak için partisini de çok sevdiklerinden dolayı bir çalışabilecek arkadaş gelsin diye  görevden affını rica ettiler Ben kendilerine de  katılamayacakları ve böyle bir düşünce gösterdikten dolayı teşekkür ettim. Cumhuriyet Halk Partisi'nin önünü açmak için yapmışlar. Sağ olsunlar. Particilik böyle olur. Sadece makamda kalmak için uğraşılmaz. Bunlar çok değerli arkadaşlarımız, kardeşlerimiz. Ben de  o istifaların uygunluğunu onayladım. Yönetim kuruluna sunacağım. Orada yönetim kuruluna da onaylayacağız. Yerine vakit ve zaman ayırabilecek üç tane değerli arkadaşımızı koyacağız. Çünkü neden? Cumhuriyet Halk Partisi gümbür gümbür iktidara geliyor.  Bundan dolayı aktif olmamız lazım. Her yerde sahada olmamız lazım. O nedenle vakit ayıramayacaklarını, çok sevdikleri partisine de zarar vermemek için  yönetim kurulundan  affını isteyen değerli arkadaşlarıma da yaptığı hizmetlerden çok ama çok teşekkür ediyorum. Hepsini de çok seviyorum. Onlar da bizi seviyor. Sağ olsunlar. Çok değerli kardeşlerimiz. Böyle bir olay oldu. Tabii basınımız veya  asparagas böyle sokaklarda  dolaşan  dedikodular üzerinden bir takım  entrika veya komple üretenler olabilir. Ama günün sonunda görecekler Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu değerli üç arkadaşı sadece zaman darlığı ve işleri nedeniyle ayrıldılar hiçbir şekilde kavga, dövüş, soğukluk, dargınlık olmadığını görecekler. Bir kere daha hüsrana uğrayacaklar bizim  üzerimizden böyle olumsuz algı bekleyenler. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi gerçekten birinci partili  önemini bilerek çok yoğun olarak halkın sorunlarına ve dertleriyle ilgilenen sahanın her yerinde olan Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye'nin ve Zonguldak'ın birinci partisidir. Gerçekten söylüyorum, çok değerli üç tane arkadaşıma ayrı ayrı teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum. Iyi ki bizle beraber olmuşlar, iyi ki varlar.

YENİ İSTİFA SOZ KONUSU DEĞİL

 Kesinlikle yanlış. Kesinlikle. Yanlış. Biraz önce ilçe sekreterliğimizden, özel kalemden de siz teyit ettiniz. Sordunuz da zaten böyle bir şey söz konusu değil. Ha olabilir mi? Olabilir. Yani üç tane değerli arkadaşımız dedi ki biz parti çalışmalarına katılamıyoruz. Bir başka değerli arkadaşımız da yarın dediler ki benim işte tayinim çıktı veyahut da bir işim çıktı veya vakit ayıramıyorum. Ayrılabilir. Bunlar siyasetin duasında var. Ilk defa da olmuyor. Son defa da olacak. Ama böyle bir organize eylem eğer Cumhuriyet Halk Partisine veya ilçe başkanına böyle bir şey söz konusu değil" şeklinde konuştu.