Devrek

Özcan Ulupınar’dan özel ziyaret!

AK Parti Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar ilçedeki engelsiz yaşam merkezi ve huzur evine ziyaretler gerçekleştirerek, burada vatandaşların isteklerini dinledi.

Abone Ol

AK Parti Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar, Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Devrek Huzur Evi’ni ziyaret etti.

Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon ziyaretinde, Merkez Müdürü Adil Karakaruk ile görüşen Ulupınar; çalışmalar hakkında bilgi alarak, özel insanların özel ihtiyaçları olduğunu ve her daim yanında olacaklarını ifade etti.

Devrek Huzurevini de ziyaret gerçekleştiren bir süre sakinleri ile sohbet etti. Özcan Ulupınar, “Her alanda sevgi ve dayanışma ile engelleri beraber aştığımız özel kardeşlerimizin her daim yanlarında olacağız.

Devrek Huzur Evi Ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürümüz Sn. Hakan Saka , mesai arkadaşları kardeşlerimizi ve kıymetli büyüklerimizi  ziyaret ettik.

Bu vesile ile hayır dualarını aldığımız kıymetli büyüklerimize Rabbim ’den sağlık ve sıhhat diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)