Zonguldak için kritik “Su” projesi! Zonguldak için kritik “Su” projesi!

Açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, İl Milli Eğitim müdür yardımcısı Abdullah Turan ve Şube müdürü Erdal Yılmaz ile birlikte hayırsever iş insanı Nejdet Tıskaoğlu katıldılar.

Zonguldak Kent Merkezinde 69 Ambarlarında hayırsever iş insanı Nejdet Tıskaoğlu tarafından yaptırılan Özel Eğitim Meslek Okulu 3. Kademe  öğrenci yemekhanesinin açılışında konuşan İş İnsanı Nejdet Tıskaoğlu, “Benim için çok kıymetli olan varlıklarını her daim hissettiğim değerli büyüklerim, Büyükbabam ve Babaannem’in adlarını yaşatmamda vesile olan başta çocukluk arkadaşım, Özel Eğitim Meslek Okulu Okul Müdürü  Kamil Zoroğlu’na ve ekibine, eğitim ve öğretime katkı sağlamamızda ve  bu projeye onay veren Milli Eğitim Müdürümüz Osman Bozkan’a teşekkürlerimi sunuyorum.  Milli Eğitime ve gençlerimize destek olmak adına yapılan desteklerin daha çok artması ve örneklerinin çoğalması gerekmektedir.  Milli Eğitime ve gençlerimize her zaman olduğu gibi destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan da, ‘Güzel şeyler yaptılar aile olarak desteklerinden dolayı çok güzel bir katkı oldu. Çocuklarımız güzel temiz ve nezih ortamda yemeklerini yiyecekler. Katkı veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan  hayırsever iş insanı Nejdet Tıskaoğlu’na plaket takdim ederek eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Haber Merkezi